Μιχαΐλοβιτς: «Εκανε λάθος ο Σάρι»

Σίγουρος ότι ο ομόλογός του στη Νάπολι Μαουρίτσιο Σάρι δεν είναι ρατσιστής, αλλά ότι απλώς δεν διατύπωσε σωστά τα σχόλιά του, δήλωσε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Σίγουρος ότι ο ομόλογός του στη Νάπολι Μαουρίτσιο Σάρι δεν είναι ρατσιστής, αλλά ότι απλώς δεν διατύπωσε σωστά τα σχόλιά του, δήλωσε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.
 
Ο τεχνικός της Ιντερ Ρομπέρτο Μαντσίνι κατηγόρησε τον Σάρι για ομοφοβικές και ρατσιστικές απόψεις, με αφορμή τα όσα είπε ο συνάδελφός του μετά τον προημιτελικό των δύο ομάδων για το κύπελλο Ιταλίας.
 
«Γνωρίζω καλά και τον Μαντσίνι και τον Σάρι. Κατά τη γνώμη μου, ο δεύτερος δεν είναι ρατσιστής. Έκανε ένα λάθος και το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Μερικές φορές λέγονται πράγματα στο γήπεδο και το ξέρω πολύ καλά από τότε που έπαιζα», εξήγησε ο Σέρβος τεχνικός.
 
«Ως προπονητές πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα, ακόμα και αν η πίεση μας κάνει να λέμε πράγματα που δεν πιστεύουμε. Στη θέση του Μαντσίνι ίσως να μην είχα δημοσιοποιήσει το θέμα, αλλά οφείλουμε να σεβαστούμε την ευαισθησία και τον χαρακτήρα του», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.