Πασκουάλ: «Παραμένει φαβορί η Ρεάλ» (video)

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν παρασύρεται από το εύκολο 1-0 του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία εξακολουθεί να θεωρεί φαβορί στην σειρά, όπως δήλωσε στην κάμερα του Novasports.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν παρασύρεται από το εύκολο 1-0 του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία εξακολουθεί να θεωρεί φαβορί στην σειρά, όπως δήλωσε στην κάμερα του Novasports.

Αναλυτικά όσα είπε στους Χρήστο Καούρη και Νικήτα Αυγουλή:

Για το αν πρέπει να ασχοληθεί με το μυαλό των παικτών μετά την εύκολη πρώτη νίκη: «Δεν πρέπει να αλλάξουμε μυαλό, πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία. Στα πλέι – οφ δεν μπορείς να σταματήσεις. Όλα τα ματς είναι διαφορετικά και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος προς την ίδια κατεύθυνση σε μία σειρά αγώνων. Όταν κερδίζεις πρέπει να συνεχίζεις, όταν χάνεις πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα για να κερδίσεις. Πρέπει όμως να είσαι συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια της σειράς».

Για το αν παραμένει φαβορί η Ρεάλ:
«Σίγουρα. Η Ρεάλ έχει απίστευτη ομάδα με ποιότητα και μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς. Τους ξέρουμε, θα αντιδράσουν, θα ξεκινήσουν πολύ επιθετικά και θα είναι έτοιμοι. Σύμφωνα με την ποιότητα και την εμπειρία τους εξακολουθώ να σκέφτομαι ότι είναι το φαβορί».

Για το αν οι δύο ομάδες μπορούν να παρουσιάσουν κάτι καινούριο:
«Κάθε παιχνίδι είναι λίγο διαφορετικό. Και οι δύο ομάδες είναι σοβαρές σε επίθεση και άμυνα, θα προσπαθήσουν να βρουν τον τρόπο για να κερδίσουν. Θα υπάρξουν κάποιες διαφορετικές καταστάσεις, αλλά όχι κάτι παράξενο για τους δύο προπονητές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.