Αντωνίου: «Μας αφήνει μεγάλη πικρία»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι ο τρόπος που αποκλείστηκε η ΑΕΛ από την ΑΕΚ αφήνει στεναχώρια στους «βυσσινί».

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι ο τρόπος που αποκλείστηκε η ΑΕΛ από την ΑΕΚ αφήνει στεναχώρια στους «βυσσινί».

Οι δηλώσεις του προππονητή της ομάδας της Λάρισας:

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν απόλυτο ματς από πλευράς τακτικής. Αποδείξαμε ότι είμαστε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι θα έπρεπε να είμαστε στον τελικό. Η ομάδα μου σήμερα έδειξε πόσο βαριά φανέλα έχει. Είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε, είχαμε κλείσει πολύ καλά τους χώρους, η ΑΕΚ είχε καμία τελική εντός περιοχής στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ευκαιρίες με Κριζμάν και Ντέλετιτς, δεν κλειστήκαμε, πρεσάραμε, δεν φοβηθήκαμε. Σίγουρα στο τελευταίο 15λεπτο υπήρξε μεγάλη πίεση αλλά από στημένες φάσεις βασικά. Μας αφήνει μεγάλη πικρία ο αποκλεισμός στο 94′ αλλά οι παίκτες μου τίμησαν τη φανέλα της ΑΕΛ, τους αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία στο κύπελλο και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα, επειδή είναι νεανική, θα έχει την ευκαιρία να παίξει ξανά έναν ημιτελικό».

Για το αν η εμφάνιση της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ αποτελεί υποθήκη για το μέλλον:
«Το είπα πριν λίγο αυτό. Εχουμε αρκετά νέα παιδιά με πολύ μέλλον και θέλουμε να δημιουργήσουμε ξανά μια μεγάλη ΑΕΛ με τίτλους και συμμετοχές σε τελικούς. Σήμερα ήταν μια μεγάλη ώθηση για όλους».

Για το αν μια γκολάρα στο 94′ ήταν ο μόνος τρόπος για να αποκλειστεί η ΑΕΛ:
«Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού, η ΑΕΚ μας απείλησε μόνο από στημένες φάσεις. Η τύχη μερικές φορές δεν είναι… Δεν ήταν με το μέρος μας σήμερα, επαναλαμβάνω ότι όλη η πορεία της ΑΕΛ είναι η αρχή. Και εκεί θεωρώ ότι πρέπει να μείνουμε εμείς που είμαστε σε αυτή την ομάδα».

Για το αν θα έπρεπε να κάνει από το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ αυτό που έκανε στο δεύτερο, όταν βγήκε μπροστά σε κάποιες περιπτώσεις και απείλησε:
«Ο αγώνας κυπέλλου είναι διαφορετικός από το πρωτάθλημα. Είχαμε το σκορ με το μέρος μας, οπότε επιλέξαμε αυτή την τακτική και νομίζω ότι βγήκε. Λίγο πιο εύστοχοι αν ήμασταν θα μιλούσαμε για μια μγάλη πρόκριση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.