Μοναδικός απών ο Γκέσιος

Βελτιωμένο είναι το κλίμα στην Αναγέννηση Επανομής, ύστερα από το... τρίποντο στο γειτονικό ντέρμπι με τον Αγροτικό Αστέρα, χάρη στο γκολ του Παναγιώτη Μπεκιάρη.

Βελτιωμένο είναι το κλίμα στην Αναγέννηση Επανομής, ύστερα από το… τρίποντο στο γειτονικό ντέρμπι με τον Αγροτικό Αστέρα, χάρη στο γκολ του Παναγιώτη Μπεκιάρη. Η παρένθεση των πέντε αγώνων χωρίς νίκη έκλεισε για τους «πράσινους», που ατενίζουν με αισιοδοξία τη συνέχεια. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη θα επιχειρήσει να φτάσει στη δεύτερη σερί επιτυχία, στον αγώνα της Τετάρτης με τον Φωκικό στο «Νίκος Σαράφης».

Μοναδική απουσία για το τεχνικό επιτελείο θα είναι ο Γιάννης Γκέσιος, αφού ο πρώτος σκόρερ της Αναγέννησης θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του (του επιβλήθηκαν τελικά τρεις, παρά την περί αντιθέτου αρχική ενημέρωση, ενώ επανέρχεται στα Ψαχνά με τον Ηρακλή). Στον αντίποδα, ξεπέρασαν τις μικροενοχλήσεις τους οι Ιορδάνης Πεχλιβανίδης και Εργκούς Κάτσε, που διεκδικούν θέσεις.

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με την ομάδα της Άμφισσας, ο Βοσνιάδης τόνισε στο epanomifc.gr: «Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι φέτος, ενώ και όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν το χειμώνα. Το ματς με τον Φωκικό είναι… έξι πόντων, όπως και με τον Αγροτικό Αστέρα. Αν κερδίσεις, ξεφεύγεις βαθμολογικά και αφήνεις πίσω τους αντιπάλους σου, ενώ είναι σημαντικό να «έχεις» υπέρ σου και τις ισοβαθμίες. Με τον Αγροτικό κάναμε δυο νίκες, ενώ με τον Φωκικό πήραμε ισοπαλία στην Άμφισσα, στον πρώτο γύρο. Πρέπει να προσαρμοστούμε στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, που σίγουρα μας προβληματίζει, ώστε να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες. Δε πρέπει να λησμονούμε ότι ο Φωκικός παίρνει θετικά αποτελέσματα και εκτός έδρας, το είδαμε με τις ισοπαλίες του σε Λάρισα και Βέροια. Όσο για το παιχνίδι που προηγήθηκε, με τον Αγροτικό Αστέρα πήραμε μια νίκη που… σκεπάζει τα πάντα, την είχαμε μεγάλη ανάγκη για λόγους…ηρεμίας. Ο αντίπαλος ήταν καλός στις αντεπιθέσεις, ενώ είχαμε κάποια δόση τύχης μαζί μας, που μας έλειψε σε περασμένα ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.