Πιροτσένκο: “Θέλει να παίξει ο Χατσερίντι”

Ο Ιβάν Πιροτσένκο τόνισε πως ο Εβγέν Χατσερίντι θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ και πως δε θέλει να αποχωρήσει, όμως οι “ασπρόμαυροι” δε του δίνουν ευκαιρίες να αποδείξει την αξία του.
22/01/2019 • 11:44
Ο Εβγέν Χατσερίντι
  • shares
Ο Ιβάν Πιροτσένκο τόνισε πως ο Εβγέν Χατσερίντι θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ και πως δε θέλει να αποχωρήσει, όμως οι “ασπρόμαυροι” δε του δίνουν ευκαιρίες να αποδείξει την αξία του. Ο μάνατζερ του Ουκρανού αμυντικού ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποια πρόταση για τον πελάτη του, παρά το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε τις τελευταίες ημέρες από τη Γερμανία.

Χαρακτηριστικά, ο Πιροτσένκο τόνισε: “Για την ώρα, ο Εβγέν είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Αν βρούμε μία πρόταση που θα ικανοποιεί τόσο την ομάδα, όσο και τον παίκτη, τότε θα σκεφτούμε την προοπτική της μεταγραφής. Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους. Το ερωτηματικό είναι αναφορικά με τα χρήματα, αυτά που θέλει ο ΠΑΟΚ και αυτά που θέλει ο ποδοσφαιριστής. Σύντομα θα δούμε τι θα γίνει. Δουλεύουμε για μία μεταγραφή. Αυτός θέλει να παίξει, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν του δίνει ευκαιρίες. Για αυτό και ψάχνουμε μία ομάδα στην οποία θα παίζει πρώτα από όλα. Για την χώρα στην οποία ψάχνουν: Υπάρχει ενδιαφέρον από Γερμανία, αλλά από ομάδα που δεν μπορεί να προσφέρει τις αποδοχές που δίνει ο ΠΑΟΚ. Για την ώρα είναι απλά ενδιαφέρον, δεν έχουμε φτάσει σε επίπεδο διαπραγματεύσεων. Αυτά είναι φήμες”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/06/2019 • 08:13

Ψυχολογικές δοκιμασίες για Ρόζεμποργκ Αλμπαθέτε και Παραγουάη

Νίκη ανάκαμψης θέλει απόψε η Ρόζεμπορκ. Υποδέχεται την φορμαρισμένη Βαλερέγκα και είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει αυτό που θέλει. Περισσότερη τύχη έχει η Ίντερ Τουρκού, ενώ στο Κόπα Αμέρικα πιο σαφές είναι το αβαντάζ της Ουρουγουάης