Καλύπτει τις οφειλές ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, καλύπτοντας μέρος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία είχε προκηρυχθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο.
22/01/2019 • 10:16
Ο Γιάννης Αλαφούζος
  • shares
Ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, καλύπτοντας μέρος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία είχε προκηρυχθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η συγκεκριμένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ήταν ουσιαστικά η “πόρτα” για την είσοδο του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην “πράσινη” ΠΑΕ, όμως κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε, καθώς ο υποψήφιος επενδυτής δεν τήρησε τη δέσμευσή του να καταβάλει το ποσό των δέκα εκατομμυρίων ευρώ. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ιδιοκτήτης του “τριφυλλιού” προχώρησε στην κατάθεση τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ στους λογαριασμούς της ομάδας, καλύπτοντας μέρος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να μη διαταραχθεί η διαδικασία αποπληρωμής των χρεών της ομάδας και να μην υπάρξει κίνδυνος για με την αδειοδότηση της νέας σεζόν. Πλέον, ο Αλαφούζος έχει στην κατοχή πάνω από το 85% των μετοχών του “τριφυλλιού”. 

Παράλληλα, ρυθμίστηκαν και οι οφειλές για την Παιανία και τα τμήματα υποδομής των “πράσινων” θα συνεχίσουν να φιλοξενούνται στο προπονητικό κέντρο της περιοχής. Τέλος, οι “πράσινοι” ξεκαθαρίζουν πως δεν είχε τεθεί θέμα να αποχωρήσουν οι ακαδημίες από την Παιανία, παρά τα όσα γράφτηκαν σε μερίδα του Τύπου. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, 15:00

Live
loading the player...
19/02/2019 • 07:04

Τακτική κι ενέργεια στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάθος για γκολ σε Ινβερνές, Σάντερλαντ (video)

Οι λεπτομέρειες μέσα από τις ικανότητες και τις όποιες αδυναμίες αναμένεται να έχουν αξία και στα δύο αποψινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ σε Λίβερπουλ και Λιόν. Ανταγωνιστικές αναμετρήσεις περιμένουμε στο Σάντερλαντ, το Ινβερνές αλλά και το Πόρτμουθ