Γιοβάισα: «Δεν έχει αποθέματα δυνάμεων ο Ολυμπιακός»

Ο Σεργκέι Γιοβάισα τόνισε στα ΜΜΕ της Λιθουανίας ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν να έχουν δυνάμεις στο πρώτο ματς με την Ζαλγκίρις.

Ο Σεργκέι Γιοβάισα τόνισε στα ΜΜΕ της Λιθουανίας ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν να έχουν δυνάμεις στο πρώτο ματς με την Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά την νίκη των Λιθουανών στο ΣΕΦ για το πρώτο ματς των πλέι – οφ της Euroleague:

Για το πόσο σημαντική ψυχολογικά ήταν η νίκη για την Ζαλγκίρις:
«Αυτή η νίκη θα δώσει ώθηση στους παίκτες και την ομάδα. Είναι καλό να σκεφτόμαστε τις δύο νίκες στην κανονική περίοδο. Αν και η δεύτερη δεν ήταν τόσο σημαντική, έδωσε μία αίσθηση του αντιπάλου. Η Ζαλγκίρις αμύνθηκε καλά, ο Ολυμπιακός στηρίχθηκε στα σουτ, αλλά δεν ήταν αρκετά και το θέμα ήταν αν η Ζαλγκίρις θα το αξιοποιούσε. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει χωρίς παράταση».

Για την φυσική κατάσταση των δύο ομάδων
: «Συμφωνώ ότι ο Ολυμπιακός φαινόταν κουρασμένος στο τέλος του αγώνα. Ο Σπανούλης έβαλε τα σουτ του αλλά δεν πάλεψε στην άμυνα. Ο Πρίντεζης φαινόταν ότι δεν είχε ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.Ο Ολυμπιακός στηρίχθηκε κυρίως στις ατομικές ενέργειες των παικτών του και τις αποτυχημένες ενέργειες αυτών της Ζαλγκίρις».

Για το τι περιμένει από την Ζαλγκίρις από εδώ και πέρα:
«Κάποιοι παίκτες δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα. Γιανκούνας και Ουλανόβας έβαλαν σημαντικά σουτ, αλλά δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις ικανότητές τους. Θα δούμε αν ο Ντέιβις θα είναι το ίδιο εντυπωσιακός στο δεύτερο παιχνίδι, αν όχι πρέπει άλλοι να προσφέρουν. Όλοι φυσικά θέλουν να παίξουν καλύτερα, αλλά η ένταση και η πίεση επηρεάζει και τους πιο έμπειρους».

Για την άμυνα στον Σπανούλη:
«Στο δεύτερο ματς της κανονικής περιόδου ο Γιασικεβίτσιους είχε βάλει πάνω του τον Ντέιβις. Τότε λειτούργησε, αλλά τώρα όχι. Ευστόχησε σε πολλά σουτ. Υπήρξαν βέβαια και καλές αμυντικές προσπάθειες εναντίον του. Δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει έτσι αλλά την Τετάρτη έκανε ένα καλό ματς. Είναι ένας γρίφος για τους προπονητές το πώς θα μπορέσουν να τον αντιμετωπίσουν».

Για το τι περιμένει στην συνέχεια της σειράς
: «Δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει αποθέματα δυνάμεων. Πριν από τα πλέι – οφ, υπήρξε συζήτηση για το ποιος αντίπαλος θα ήταν καλύτερος για την Ζαλγκίρις και το πιο εύκολο ήταν να προβλέψουμε τον Ολυμπιακό. Η Ζαλγκίρις έδειξε ότι είναι προσιτός αντίπαλος. Πρέπει να κερδίσει το δεύτερο παιχνίδι και να πάρει την πρόκριση στο γήπεδό της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.