Χωρίς κόσμο στο Αγρίνιο

Δε θα ταξιδέψουν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας.

Δε θα ταξιδέψουν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Η Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας απαγόρευσε την παρουσία φιλάθλων του «Δικέφαλου» του Βορρά στις εξέδρες του γηπέδου του Αγρινίου, παρά την πρόθεση της διοίκησης του Παναιτωλικού να διαθέσει 150 εισιτήρια για τις ανάγκες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Αγρίνιο και μετά από αυτή την εξέλιξη, ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος ασφαλείας του Παναιτωλικού, Παναγιώτης Μπεσίνης, τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4»: «Από κοινού ψάξαμε τον τρόπο για να φιλοξενηθούν φίλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα λόγω της Αστυνομίας. Το γήπεδο έχει ιδιαιτερότητες και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα έχοντας μεγαλύτερες ανάγκες. Εμείς μπορούσαμε να δώσουμε περίπου 150 εισιτήρια και θυσιάζοντας ταυτοχρόνως 500 θέσεις για νεκρές ζώνες και ασφάλεια. Το γήπεδο μας δεν έχει κάγκελα και έχει συγκεκριμένες δυνατότητες. Με συνεργασία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε. Η αστυνομία για τους δικούς της λόγους, επιμένει στη θέση της. Εμείς δε δίνουμε παντού εισιτήρια και αυτό θα γινόταν με τον ΠΑΟΚ επειδή έχουμε καλή σχέση. Ηταν κατηγορηματική η άρνηση της Αστυνομίας. Έχουμε γήπεδο 6.500 θέσεων και έχουν διατεθεί μέσω διαρκείας 4.500 εισιτήρια. Υπάρχει αυξημένη ζήτηση και από ντόπιους για αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι γεμάτο την Κυριακή το γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.