Θυμάται τον…Ομπράντοβιτς ο Λάσο

Μια μακρινή ανάμνηση από τότε που είχε προπονητή τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα χρησιμοποιήσει ο Πάμπλο Λάσο για να κινητοποιήσει τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μια μακρινή ανάμνηση από τότε που είχε προπονητή τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα χρησιμοποιήσει ο Πάμπλο Λάσο για να κινητοποιήσει τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μαδριλένοι συνετρίβησαν στο πρώτο ματς των πλέι – οφ από τον Παναθηναϊκό Superfoods και θα προσπαθήσουν να κάνουν το 1-1 στην αποψινή δεύτερη επίσκεψή τους στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Όπως αναφέρει η ισπανική ABC, ο Λάσο παρά την κακή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι δεν πτοείται και θα χρησιμοποιήσει τα όσα έμαθε έχοντας ως προπονητή στην Ρεάλ τον «Ζοτς», προκειμένου η ομάδα του να κάνει το break.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει μία από τις αγαπημένες «ιστορίες» του νυν τεχνικού της Ρεάλ από τα χρόνια του ως παίκτη των «μπλάνκος». Τον Μάρτιο του 1996, στην ίδια φάση της διοργάνωσης, οι Μαδριλένοι του Ομπράντοβιτς είχαν συντριβεί στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό με 68-49 και ετοιμάζονταν για την συνέχεια της σειράς στη Μαδρίτη.

Ο τότε παίκτης των Μαδριλένων Λάσο, καθόταν στα αποδυτήρια …κλαίγοντας την μοίρα του, όταν ο Ομπράντοβιτς πέρασε από δίπλα του και του είπε: «Τι έγινε; Εγώ είμαι πολύ ήρεμος, γιατί χειρότερα δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Θα κερδίσουμε την σειρά γιατί είμαστε καλύτεροι». Η Ρεάλ κέρδισε τα δύο επόμενα παιχνίδια και πέρασε στο Final Four, οπότε σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Λάσο ακολουθεί την τακτική του «δασκάλου» του σήμερα, έχοντας βρεθεί σε παρόμοια δύσκολη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.