Νέα συνάντηση με τους Ασιάτες

Στις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας θα γίνει νέα συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και την πλευρά του Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ.

Στις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας θα γίνει νέα συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και την πλευρά του Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ.

Συγκεκριμένα, στην συνάντηση που αναμένεται να γίνει Δευτέρα ή Τρίτη, θα μπουν κάποια θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, όσον αφορά την πιθανότητα να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του fund Pan Asia.

Οι Ασιάτες, δείχνουν να βιάζονται αρκετά αντιλαμβανόμενοι ότι ο χρόνος πιέζει τον Παναθηναϊκό και επιθυμούν να υπάρξει εξέλιξη – αρνητική ή θετική – όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Υπάρχει βούληση και καλη διάθεση από τις δύο πλευρές για να υπάρξει συμφωνία, με μοναδικό «αγκάθι» το θέμα των χρεών και ποιο ποσό θα επωμιστεί η κάθε πλευρά.

Στόχος της Pan Asia είναι ακόμα και μέχρι το τέλος του μήνα να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας, ενώ δεν αποκλείεται η συζήτηση που γίνεται με τους υποψήφιους επενδυτές να αποτελέσει διαπραγματευτικό ατού από την ΠΑΕ ώστε να πάρει έξτρα παράταση για την αδειοδότηση, στηριζόμενη στο νομικό πλαίσιο της ΟΥΕΦΑ για ομάδες «ειδικών συνθηκών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.