Ακόμα ελπίζει για Γκριζμάν ο Σιμεόνε

Το καλύτερο εξακολουθεί να θέλει για τον Αντουάν Γκριζμάν ο προπονητής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης Ντιέγκο Σιμεόνε, ελπίζοντας όμως παράλληλα ότι θα τον πείσει πως αυτό το καλύτερο είναι η νυν ομάδα του.

Το καλύτερο εξακολουθεί να θέλει για τον Αντουάν Γκριζμάν ο προπονητής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης Ντιέγκο Σιμεόνε, ελπίζοντας όμως παράλληλα ότι θα τον πείσει πως αυτό το καλύτερο είναι η νυν ομάδα του.
 
Ο Γάλλος διεθνής συνεχίζει να συζητιέται έντονα για μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, ενώ πιο πριν υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει φτάσει τα 14 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα από τις 6 Ιανουαρίου, μετά από ένα ασταθές ξεκίνημα στη σεζόν.
 
«Η φετινή χρονιά είχε τα πάνω και τα κάτω της για τον Αντουάν. Δεν είχε στην πρώτη φάση τη φόρμα που βρήκε από  τον Δεκέμβριο και μέχρι τώρα. Πλέον όμως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και οι αριθμοί του μιλούν από μόνοι τους. Δεν έχω αμφιβολία ότι η άφιξη του Ντιέγκο Κόστα και η βελτίωση της ομάδας συνολικά τον απελευθέρωσαν», σχολίασε ο Αργεντινός.
 
«Ο Γκριζμάν χρειάζεται τους συμπαίκτες του για να πάρει την μπάλα. Εμείς θέλουμε πάντα το καλύτερο για εκείνον. Ελπίζω όμως ότι θα τον κάνουμε να δει ότι η Ατλέτικο θα συνεχίσει να εξελίσσεται. Το σημαντικότερο για έναν ποδοσφαιριστή είναι να διαπιστώνει ότι όσα του λένε είναι αληθινά, όχι μόνο λόγια. Παλεύουμε για τον τίτλο με την Μπάρτσα, έχουμε πιθανότητες για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ… κάθε χρόνο συμβαίνει κάτι καλό», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.