Ιντζάγκι: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν»

Την αίσθηση ότι η Λάτσιο πήρε το σημαντικότερο αποτέλεσμά της τη φετινή χρονιά νικώντας εκτός έδρας τη Φιορεντίνα με 4-3 την Τετάρτη, έχει ο προπονητής της, Σιμόνε Ιντζάγκι.

Την αίσθηση ότι η Λάτσιο πήρε το σημαντικότερο αποτέλεσμά της τη φετινή χρονιά νικώντας εκτός έδρας τη Φιορεντίνα με 4-3 την Τετάρτη, έχει ο προπονητής της, Σιμόνε Ιντζάγκι.
 
Εγινε ένας αμφίρροπος αγώνας στο «Αρτέμιο Φράνκι», με τις δύο ομάδες να μένουν με δέκα παίκτες στα πρώτα 15 λεπτά, ενώ υπήρξαν αρκετές αμφιλεγόμενες φάσεις, πέναλτι και ένα χατ τρικ του Ζορντάν Βερετού για τους «βιόλα», πριν οι «λατσιάλι» φτάσουν στην ανατροπή.
 
«Δείξαμε ότι έχουμε καρδιά και αντιδράσαμε με καθαρό μυαλό στις καθοριστικές στιγμές της αναμέτρησης. Ενιωσα και εγώ τη μεγάλη ένταση του αγώνα και αποβλήθηκα στο 2-0, αν και δεν είχα μιλήσει άσχημα στους διαιτητές. Απλά ζήτησα διευκρινίσεις. Εχω όμως εξαιρετικούς συνεργάτες που ξέρουν τι να κάνουν και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», σχολίασε ο Ιταλός.
 
«Ο Λουίς Αλμπέρτο και ο Φελίπε Αντερσον προκάλεσαν πολλά προβλήματα στην άμυνα της Φιορεντίνα. Αυτός ήταν ο 50 φετινός αγώνας, αλλά οι παίκτες μου είναι σε καλή φόρμα και συνέχισαν να κάνουν εκπληκτικά πράγματα. Η νίκη αυτή είναι πιθανότατα η μεγαλύτερή μας για τη φετινή χρονιά, δεδομένης και της εξέλιξης του ματς», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.