Τέλος ο Σα για την ΑΕΚ

Από το βράδυ της Παρασκευής (22/1) το novasports.gr σας έχει ενημερώσει για τις εξελίξεις στο θέμα του Ορλάντο Σα και συγκεκριμένα για το γεγονός ότι η περίπτωση του Πορτογάλου γινόταν όλο και πιο δύσκολη για την ΑΕΚ.

Από το βράδυ της Παρασκευής (22/1) το novasports.gr σας έχει ενημερώσει για τις εξελίξεις στο θέμα του Ορλάντο Σα και συγκεκριμένα για το γεγονός ότι η περίπτωση του Πορτογάλου γινόταν όλο και πιο δύσκολη για την ΑΕΚ. 
Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος επιθετικός “κλείνει” στη Μακάμπι και η ΑΕΚ τσεκάρει πλέον τις εναλλακτικές τις λύσεις. Μετεγγραφική σύσκεψη σήμερα και απόφαση για απόκτηση στόπερ.

Από το βράδυ της Παρασκευής (22/1) το novasports.gr σας έχει ενημερώσει για τις εξελίξεις στο θέμα του Ορλάντο Σα και συγκεκριμένα για το γεγονός ότι η περίπτωση του Πορτογάλου γινόταν όλο και πιο δύσκολη για την ΑΕΚ. Αυτό συνέβη λόγω της Μακάμπι, η οποία έκανε καλύτερη οικονομικά πρόταση από την Ένωση και όπως φαίνεται κερδίζει την …κούρσα για την απόκτηση του παίκτη. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, τα χρήματα που έδωσαν οι Ισραηλινοί στη Ρέντιγκ ήταν περισσότερα απ’ αυτά της ΑΕΚ κι έτσι ο Ορλάντο Σα οδεύει προς τη Μακάμπι. 

Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί για μια ακόμα φορά (το διαβάσατε και την προηγούμενη εβδομάδα) ότι η προσφορά του Δικεφάλου προς τους Άγγλους δεν είναι αυτή που υποστηρίζουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης (δηλαδή γύρω στις 800 χιλιάδες ευρώ συν 40% ποσοστό μεταπώλησης), αλλά πολύ μικρότερη. Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν προχώρησε η υπόθεση, παρά το γεγονός ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη.

Η ΑΕΚ πλέον κοιτάει τις εναλλακτικές λύσεις με πρώτη επιλογή τον Τσέχο διεθνή Τόμας Πέκχαρτ. Ο 27χρονος στράικερ πέρασε και δεν ακούμπησε από την Τότεναμ, φόρεσε τη φανέλα της Σαουθάμπντον, ενώ έκανε καριέρα στη Σλάβια Πράγας. Επίσης έχει 19 συμμετοχές και δύο γκολ με την Εθνική Τσεχίας. 

Επίσης στην Ένωση έχει προταθεί και ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Κούμπαν, Ιμπραήμ Μπαλντέ. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (25/1) έγινε μετεγγραφική σύσκεψη μεταξύ των Μπάγεβιτς, Πογέτ, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο και αποφασίστηκε ότι εκτός από τον ποδοσφαιριστή που θέλουν να αποκτήσουν για την κορυφή της επίθεσης, πρέπει να “τρέξουν” τις διαδικασίες και για την μετεγγραφή στόπερ. Όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μέσα στην εβδομάδα, αφού την Κυριακή ολοκληρώνεται το χρονικό περιθώριο που υπάρχει για ενίσχυση του ρόστερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.