Εξελίξεις μετά τα Ιωάννινα για Οικόνομου και Σιμόες

Στις υποθέσεις των Μάριου Οικονόμου και Αντρέ Σιμόες θα στραφεί η προσοχή των ανθρώπων της ΑΕΚ, μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αυτή την εβδομάδα.
14/01/2019 • 11:11
Ο Αντρέ Σιμόες
  • shares
Στις υποθέσεις των Μάριου Οικονόμου και Αντρέ Σιμόες θα στραφεί η προσοχή των ανθρώπων της ΑΕΚ, μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της Ένωσης θα προσπαθήσουν να έρθουν σε οριστική συμφωνία με τη Μπολόνια, για την αγορά των δικαιωμάτων του Έλληνα αμυντικού, από τον οποίο είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την έως τώρα προσφορά του. Οι “κιτρινόμαυροι” θα προσφέρουν στην ιταλική ομάδα το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ, για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και ευελπιστούν πως θα βρεθεί άμεσα η “χρυσή τομή”. 

Παράλληλα, οι “κιτρινόμαυροι” θα έχουν νέες επαφές με τον Αντρέ Σιμόες, προκειμένου να πειστεί ο Πορτογάλος μέσος και να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας, που θα τον κρατήσει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος και μετά το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση επικρατεί αισιοδοξία στις τάξεις της ΑΕΚ, πως τελικά θα τελειώσει θετικά το συγκεκριμένο σίριαλ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/01/2019 • 07:04
16/01/2019 • 06:08

Στην Άρσεναλ ο Εντού (video)

Ο Εντού Γκασπάρ υπογράφει στην Άρσεναλ μετά από περιπέτειες με το διαβατήριό του και αρκετές μήνες αναμονής.