Ουάρντα: “Πάλεψα για τον ΠΑΟΚ”

Ο Αμρ Ουάρντα απάντησε μέσω ποσταρίσματος, στα περί ειδικής άδειας που ζήτησε από τον ΠΑΟΚ, στο περιθώριο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω της δυσαρέσκειάς του για τη μη χρησιμοποίησή του.
14/01/2019 • 10:55
Ο Αμρ Ουάρντα
  • shares
Ο Αμρ Ουάρντα απάντησε μέσω ποσταρίσματος, στα περί ειδικής άδειας που ζήτησε από τον ΠΑΟΚ, στο περιθώριο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω της δυσαρέσκειάς του για τη μη χρησιμοποίησή του. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός τόνισε στην ανάρτησή του, πως θέλει από τους φιλάθλους της ομάδας να θυμούνται πως πάλεψε για τον ΠΑΟΚ, είτε μείνει σε αυτόν, είτε τελικά αποχωρήσει.

Χαρακτηριστικά, ο Ουάρντα έγραψε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη είτε έπαιξα, είτε δεν έπαιξα, το πιο σημαντικό είναι η νίκη, όλη η ομάδα αύριο έχει ρεπό, όχι μόνο εγώ, όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι παίζω γι’ αυτή τη φανέλα. Είτε μείνω, είτε φύγω μια μέρα απλά θέλω όλοι να θυμούνται ότι από την πρώτη μέρα πάλεψα και έπαιξα για τον ΠΑΟΚ. Πέρσι ήμουν μόνος στην Αθήνα και είχα κάποιες δύσκολες προσωπικές στιγμές επειδή παλεύω για τον ΠΑΟΚ, σταματήστε να λέτε κάτι που δεν είναι η αλήθεια, γιατί παίζω για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη”.
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου, 17:15

Live
22/01/2019 • 07:11