Υποδέχτηκε την αποστολή ο Ιβάν Σαββίδης

Τον τελευταίο καιρό ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αυτός που στους εντός έδρας αγώνες οδηγούσε την αποστολή του ΠΑΟΚ από το ξενοδοχείο που καταλύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο της Τούμπας και υποδεχόταν τα μέλη της έξω από τ’ αποδυτήρια του γηπέδου. Χτες, μετά τη σπουδαία νίκη στην Τρίπολη, την οποία και παρακολούθησε εξ αποστάσεως, βρέθηκε μεταμεσονύχτια στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» όπου και επιφύλαξε θερμό καλοσώρισμα στους θριαμβευτές της Τρίπολης
14/01/2019 • 01:23
Ο Ιβάν Σαββίδης
  • shares

Τον τελευταίο καιρό ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αυτός που στους εντός έδρας αγώνες οδηγούσε την αποστολή του ΠΑΟΚ από το ξενοδοχείο που καταλύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο της Τούμπας και υποδεχόταν τα μέλη της έξω από τ’ αποδυτήρια του γηπέδου. Χτες, μετά τη σπουδαία νίκη στην Τρίπολη, την οποία και παρακολούθησε εξ αποστάσεως, βρέθηκε μεταμεσονύχτια στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» όπου και επιφύλαξε θερμό καλοσώρισμα στους θριαμβευτές της Τρίπολης. Χαιρέτισε ένα – ένα τα μέλη της ενώ ξεχώρισαν οι ιδιαίτερες αγκαλιές που έκανε στον Ραζβάν Λουτσέσκου και στον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ξεχωριστή συζήτηση είχε με τον Εβγέν Σάκχοφ που παρότι τραυματίας, μάλιστα του έγιναν και ράμματα αλλά συνέχισε μέχρι τέλους τον αγώνα.
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.