Και πάλι ο τίτλος στην ΑΣΕ Ορμή

Τον έκτο διαδοχικό τίτλο του στην Α1 χάντμπολ των γυναικών κατέκτησε σήμερα ο ΑΣΕ Ορμή.

Τον έκτο διαδοχικό τίτλο του στην Α1 χάντμπολ των γυναικών κατέκτησε σήμερα ο ΑΣΕ Ορμή. Το αχαϊκό συγκρότημα νίκησε στα Γιαννιτσά τον Μέγα Αλέξανδρο με 35-23, στον δεύτερο τελικό των δύο ομάδων, και, σε συνδυασμό με την επικράτησή του στο πρώτο παιχνίδι με 30-22, πανηγύρισε το πρωτάθλημα και το νταμπλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «λέαινες» κατέκτησαν το τέταρτο νταμπλ τους και έφτασαν συνολικά τα 10 τρόπαια σε ισάριθμα χρόνια παρουσίας στο ελληνικό χάντμπολ.

    Τα δεκάλεπτα: 0-2, 4-9, 11-16 (ημίχρονο), 15-20, 18-26, 23-35.

 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κύρος Σαράφης): Γιαντσή, Παρασκευαϊδου, Χατζηπαρασίδου 6, Μπατζαρακούδη 1, Παπαδοπούλου Ι. 3, Γεωργιάδου, Πιπιλακίδου, Παπαδοπούλου Μ. 5, Ιωαννίδου 1, Τσιτσούκη 1, Αναστασίου 6, Τρελλοπούλου.

ΑΣΕ ΟΡΜΗ (Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς): Καλασνίκοβα, Μαρλαφέκα, Παπαδοπούλου, Καράγιωργα, Ευαγγελίδου 2, Στράτου 1, Ζιλινσκάιτε 6, Παπάζογλου 6, Στανκούτε 6, Πένεφ 5, Κασάπη, Βαφειάδου 6, Στρατάκη 3.

    Διαιτητές: Κατσίκης-Μιχαηλίδης, δίλεπτα: 4-1, πέναλτι: 3/3-2/3.

Η συνέντευξη Τύπου
Κύρος Σαράφης (προπονητής Μ. Αλέξανδρου): «Είχαμε μία κρυφή ελπίδα ότι μπορούσαμε. Παίξαμε μία επιθετική άμυνα μήπως και καταφέρουμε να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά η αντίπαλη ομάδα μάς περίμενε. Υπάρχει η απογοήτευση για το σημερινό παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι το σκορ μας αδικεί».

Αλεξάνδρα Γεωργιάδου (πίβοτ Μ. Αλέξανδρου): «Ο προπονητής μας είναι ανικανοποίητος και θέλει πάντα παραπάνω, αλλά για εμάς τις παίκτριες ήταν μια μεγάλη επιτυχία και το χαρήκαμε. Ήταν ένα όνειρο όπως γράψαμε και στις φανέλες μας (σ.σ. “Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε”). Για εμάς είναι μια υπέρβαση, διότι είμαστε ερασιτέχνες, ενώ η Ορμή επαγγελματική ομάδα. Αγαπάμε το άθλημα, την ομάδα και την πόλη μας».

Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς (προπονητής ΑΣΕ Ορμή): «Συγχαρητήρια στην γηπεδούχο ομάδα για την προσπάθειά της και στις παίκτριες μου για τη συγκέντρωση που είχαν και για το γεγονός ότι έσβησαν από το μυαλό τους το προβάδισμα των 8 γκολ από το πρώτο ματς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον 10ο τίτλο της ομάδας».

 Τάνια Πένεφ (πλέι μέικερ ΑΣΕ Ορμής): «Είναι μεγάλη η χαρά μας για το πρωτάθλημα. Μπήκαμε αποφασισμένες για τη νίκη και σε αυτό το ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.