Μπακάκης: Θέλουμε να πανηγυρίσουμε το νταμπλ (video)

O Μιχάλης Μπακάκης μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και εξήγησε πως οι παίκτες θέλουν κοντά τους την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

O Μιχάλης Μπακάκης μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και εξήγησε πως οι παίκτες θέλουν κοντά τους την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό  ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν τον τίτλο.


Ο Μιχάλης Μπακάκης αναφέρθηκε στην τελευταία φορά που γέμισε ο κόσμος το Ολυμπιακό Στάδιο, που ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, ενώ η ΑΕΚ αγωνίζονταν στην Β` Εθνική, αλλά και για την κινητικότητα που δείχνει ώστε να υπάρχει sold out με τον Λεβαδειακό.

-Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις το συναίσθημα. Το συναίσθημα ενός γεμάτου ΟΑΚΑ  είναι απίστευτο. Με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό δεν είχαμε προκριθεί. Αν κερδίσουμε τον Λεβαδεικαό θα πάρουμε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας. Με τα τωρινά δεδομένα παίρνουμε το πρωτάθλημα αλλά πρέπει να κερδίσουμε. 


Για το πόσο περίεργο είναι το γεγονός πως περιμένουν δικαστικές διαμάχες για να πανηγυρίσουν τον τίτλο.


Είναι περίεργο γιατί οι παίκτες παίζουν να φτάσουν στον στόχο τους δεν είναι σωστό να κρίνονται αυτά τα πράγματα στα δικαστήρια. Είναι σα να παίζουν με τον ιδρώτα μας. 


Για την πρόκριση το τελευταίο λεπτό απέναντι στην ΑΕΛ και αν βλέπουν ως μια ευκαιρία να πάρουν ρεβανς για τον περσινό τελικό απέναντι  στον ΠΑΟΚ.


Δεν βλέπουμε ανταγωνιστικά τη ρεβάνς του περσινού τελικού. Είναι θέμα γοήτρου. Θέλουμε να αποδείξουμε στους εαυτούς μας πως είμαστε αυτοί που είμαστε. Δεν θέλουμε να μας αμφισβητεί κανένας. Βλέπετε ότι γίνεται. Θέλουμε το νταμπλ. Θέλουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο.  Είναι κάτι που είχαμε θέσει ως στόχο από την αρχή και θέλουμε να το κατακτήσουμε. 


Για το γεγονός πως η ΑΕΚ κυνηγάει τη νίκη μέχρι το τέλος.

Έχουμε δείξει πως παίζουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να κερδίσουμε, δεν τα παρατάμε. Μπορεί να μην μας βγαίνει ένα ματς αλλά πάντα θα παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αξίζαμε την πρόκριση με ένα φανταστικό γκολ του Λάζαρου. Παλεύουμε να δώσουμε τα πάντα όσοι μπήκαν. Είναι μια ομαδική δουλειά ότι έχει γίνει μέχρι τώρα.  Απ όλους όχι μόνο από1 1 αλλά από 40. 


Πως νιώθει μετά από τόσα ματς με τόση κούραση.

Σφίγγω τα δόντια δεν νιώθω κούραση θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.


Για το ματς με τον  Λεβαδειακό.

Θα  μπούμε να πιέσουμε τον αντίπαλο, είναι μια καλή ομάδα, να καταφέρουμε να πετύχουμε γρήγορο γκολ γιατί μετά ανοίγεται η αντίπαλη ομάδα. Να μην τρελαθούμε να έχουμε υπομονή να μας στηρίξει ο κόσμος. 


Για το αν θέλει να παραμείνει πολλά χρόνια στην ΑΕΚ. 

Έχω ένα ακόμη χρόνο στην ΑΕΚ θέλω να κατακτήσω το κύπελλο το πρωτάθλημα και μετά θα δούμε. 


Είναι κέρδος της ΑΕΚ πως αρνείται να χάσει;

Αυτό είναι το μέταλλο του νικητή, μπαίνουμε και δεν τα παρατάμε ποτέ. Δεν δεχόμαστε να χάσουμε ή να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Όλοι θέλουμε το καλό ο ένας του άλλου. Η ομάδα είναι πάνω απ` όλα. Μέσα από την ομάδα θα υπάρξει διάκριση. 


Αν έκανε καλό ο αποκλεισμός από την Ευρώπη καθώς βοήθησε να συγκεντρωθεί η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Δεν μπορώ να το πω. Είχαμε ρυθμό . Τότε δεν κάναμε υπερβολική προπόνηση για να ταλαιπωρείται το κορμί. Δεν επαναπαυόμασταν. Αν είχαμε ακόμη ματς δεν μπορώ να πω αν θα μας έκανε καλό η κακό, θέλαμε να συνεχίσουμε  στην Ευρώπη ,αποκλειστήκαμε αήττητοι. 


Το μήνυμα του στον κόσμο

Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και να δημιουργήσει καλύτερη ατμόσφαιρα και από τότε που είχαμε κερδίσει τη Μίλαν. Είμαστε κοντά στο να πάρουμε πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί το πρωτάθλημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.