Λουτσέσκου: «Σωστός ο τελικός ΠΑΟΚ – ΑΕΚ» (video)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα του Novasports για το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας και το ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα του Novasports για το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας και το ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους Κωστή Μπότσαρη και Γιάννη Πάγκο:

Για τις ευχές του για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ: «Εύχομαι να έχουμε μία φανταστική περίοδο και πολλά χρόνια επιτυχιών σαν σύλλογος».

Για το αν ήταν δώρο η πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου:
«Το δώρο πρέπει να είναι ένα φανταστικό τέλος στη σεζόν. Κοιτάμε όμως το επόμενο παιχνίδι».

Για την πρόκριση στον τελικό:
«Πρώτα απ’ όλα είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να είναι δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό. Είμαστε ικανοποιημένοι με όσα έχουμε κανει μέχρι τώρα, αλλά θα είναι το τελευταίο ματς της σεζόν και  σίγουρα θα είναι δύσκολο ματς, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, που παίζουν διαφορετικό ποδόσφαιρο αλλά είναι και οι δύο δυνατές. Ο τελικός είναι πάντα ένα ιδιαίτερο πάρτι, μία ιδιαίτερη περίσταση για όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό, τους οπαδούς των δύο ομάδων αλλά και για τους φίλους του ποδοσφαίρου γενικά. Στο τέλος του αγώνα σηκώνεις ένα τρόπαιο και αυτό είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον και όμορφο για τους παίκτες, τις ομάδες και τον κόσμο, γιατί στο τέλος θα είναι ευχαριστημένοι με ένα τρόπαιο. Γι’ αυτό ό τελικός είναι πάντα μία ιδιαίτερη περίσταση».

Για την έδρα του τελικού:
«Δεν είναι πρόβλημα για μένα».

Για το αν ήθελε στον τελικό την ΑΕΚ
: «Με ξέρετε πολύ καλά, ξέρω πόσο δύσκολο είναι το ποδόσφαιρο και πόσο δύσκολο θα είναι αν δεν σέβεσαι τον αντίπαλο και δεν είσαι 100% προετοιμασμένος ως επαγγελματίας για το παιχνίδι. Είδαμε και στην Αγγλία πριν μερικές μέρες ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε από την τελευταία, το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο εκπλήξεις. Αν παίζαμε με την ΑΕΛ θα ήταν μία καλή ατμόσφαιρα γιατί είναι μία ποδοσφαιρική πόλη με πολλούς οπαδούς. Ο τελικός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι ο σωστός και εννοώ ότι είναι οι δύο καλύτερες ομάδες φέτος στην Ελλάδα. Πρέπει όμως να πούμε συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την φανταστική της πορεία στο Κύπελλο». 

Για το πώς θα υποδεχτεί την Ξάνθη:
«Δεν θα τους καλωσορίσω. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο, εμείς μπαίνουμε πάντα για να κερδίσουμε και αυτοί παλεύουν για την πέμπτη θέση. Στο τέλος του αγώνα θα πάω να πω ένα γειά σε όλους, πριν όμως είναι οι εχθροί μου».

Για το αν είναι εκτός με Ξάνθη Μουλέν, Μαλεζάς και Μιχόγεβιτς:
«Κατά 90% ναι, ίσως ο Μαλεζάς να είναι μαζί μας στον πάγκο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.