Αθηναίου: «Μας πείσμωσαν οι δύο ήττες» (video)

Οι δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα πλήγωσαν τον Ολυμπιακό και ξέσπασε στο ντέρμπι, όπως τόνισε ο Γιάννης Αθηναίου.

Οι δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα πλήγωσαν τον Ολυμπιακό και ξέσπασε στο ντέρμπι, όπως τόνισε ο Γιάννης Αθηναίου. Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην κάμερα του novasports μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν συγκεντρωμένη και είχε δουλέψει πολύ για αυτό το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προερχόμασταν από δύο άσχημα αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα, αυτά μας πείσμωσαν πολύ και το ντέρμπι ήταν μια καλή ευκαιρία να αντιδράσουμε. Αυτές οι δύο ήττες πλήγωσαν πάρα πολύ όλα τα παιδιά και μας έκαναν να δουλέψουμε πάρα πολύ αυτές τις ημέρες. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι, βάλαμε αρκετά μεγάλα σουτ κι αυτό μας έδωσε σημαντική διαφορά. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει κι αυτό που κρατάμε είναι η νίκη και το γεγονός πως πήραμε τη διαφορά που χρειαζόμασταν».

Για τις τελευταίες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ:
«Όταν γίνονται κάποιες αλλαγές στο ρόστερ υπάρχουν κάποιες ανακατατάξεις. Σιγά σιγά, θα βρει ο καθένας το ρόλο του και όλοι θα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για το καλό της ομάδας».

Για το αν ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» το πλεονέκτημα έδρας ενόψει πλέικ οφ:
«Αν μείνουμε σε αυτό το κομμάτι και πούμε ότι το πλεονέκτημα τελείωσε αυτομάτως το έχουμε χάσει. Η Α1 έχει ακόμα πολλά δύσκολα παιχνίδια για εμάς και ξέραμε πολύ καλά ότι όλες οι ομάδες, παίζοντας χωρίς άγχος, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα, όπως συνέβη και στην Κηφισιά».

Για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης:
«Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Στη Μαδρίτη το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, αλλά θέλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.