Δυο ερωτηματικά για τον Φερέιρα

Δυο θέσεις στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, μένουν ανοιχτές εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Δυο θέσεις στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, μένουν ανοιχτές εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το ποιοι από τους Ζέκα, Χριστοδουλόπουλο, Κλέιτον και Νίνη θα αγωνιστούν στο βασικό σχήμα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προτίθεται να παρατάξει τους «πράσινους» με 4-2-3-1, με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και τους Μπιάρσμιρ και Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Οι Σπυρόπουλος και Μαρίνος θα είναι οι δυο μπακ, ενώ οι Σιμάο και Κατσουράνης θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Ο Μοζαμβικανός ποδοσφαιριστής επιστρέφει από την τιμωρία του, η οποία τον είχε κρατήσει εκτός στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κουίνσι θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και για τις άλλες δυο θέσεις, προβάδισμα έχουν οι Ζέκα (δεξιά) και Χριστοδουλόπουλος (άξονας). Ως εναλλακτική λύση για τη θέση πίσω από τον Τοτσέ, υπάρχει και η επιλογή του Κλέιτον, ενώ για το δεξί άκρο ο Φερέιρα μελετά και την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη.

Ο διεθνής Έλληνας παίκτης είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να αγωνιστεί. Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει τον νεαρό παίκτη να είναι σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.