Αισιόδοξοι οι Τούρκοι για τον Πέλκα

Ο Δημήτρης Πέλκας εξακολουθεί να είναι ένας από τους βασικούς στόχους της Φενέρμπαχτσε για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής και σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας, οι επαφές για την απόκτησή του έχουν προχωρήσει σημαντικά.
10/01/2019 • 11:11
Ο Δημήτρης Πέλκας
  • shares
Ο Δημήτρης Πέλκας εξακολουθεί να είναι ένας από τους βασικούς στόχους της Φενέρμπαχτσε για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής και σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας, οι επαφές για την απόκτησή του έχουν προχωρήσει σημαντικά. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Sabah”, ο αθλητικός διευθυντής της τουρκικής ομάδας, Ντάμιεν Κομόλι έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη. Όπως τονίζει το δημοσίευμα δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, όμως υπάρχει σημαντική πρόοδος στις επαφές.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάποια πρόταση για την παραχώρηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον οποίο για να παραχωρήσει θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο Πέλκας από την πλευρά του φέρεται να επιθυμεί μια μετεγγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το τουρκικό και δεν είναι ιδιαίτερα “ψημένος” στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη