Διώξεις σε Κούγια και Παπαϊωάννου!

Η ελληνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε πειθαρχικές διώξεις προς τους Πανουργιά Παπαϊωάννου (Λαμία) και Αλέξη Κούγια (ΑΕΛ).
07/01/2019 • 14:55
Διώξεις σε Κούγια και Παπαϊωάννου!
  • shares
Είναι η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης της Λαμίας δέχεται δίωξη μετά από δηλώσεις που είχε κάνει και σύμφωνα με όσα ορίζει ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ, κινδυνεύει με πρόστιμο ως 50.000 ευρώ.

Ο Αλέξης Κούγιας είναι υπότροπος και κινδυνεύει από πρόστιμο μεγαλύτερο των 100.000 ευρώ ως και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 3-6 μήνες και "απαγόρευση συμμετοχής σ’ οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο τουλάχιστον τριών (3) μηνών και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις τουλάχιστον έξι (6) μηνών".

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
 
"Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, ασκήθηκαν οι εξής πειθαρχικές διώξεις.

Σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λαμία ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2, 3α, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λάρισα Α.ΚΟΥΓΙΑ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2 και 3γ, δ, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ."
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/05/2019 • 08:00

Αγωνία επιβίωσης στη Γαλλία. Επιθετικός οίστρος σε Τσεχία, Κωνσταντινούπολη, Μάλαγα

Η Καέν θέλει μόνο νίκη και στραβοπάτημα της Αμιάν. Οι φιλοξενούμενοι στα δύο ματς ρυθμίζουν τις εξελίξεις με λιγότερο αξιόπιστη την περίπτωση της Μπορντό. Προβάδισμα νίκης με καλή προοπτική έχουν απόψε η Μλάντα Μπόλεσλαβ, η Μπεσικτάς και η ΑΙΚ Στοκχόλμης