Ετοιμος στο… Ηράκλειο ο Πανιώνιος

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στο... Ηράκλειο.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στο… Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα οι “κυανέρυθροι” αναχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής από την Αθήνα και το απόγευμα προπονήθηκαν στο γήπεδο του Γιούχτα στις Αρχάνες. Για το λόγο αυτό άλλωστε, η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαρίστησε την αντίστοιχη της κρητικής ομάδας για τις διευκολήνσεις και γενικότερα για την φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας.

Ο Απόστολος Μάντζιος, είδε τους 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή, να ακολουθούν το πρόγραμμα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ετσι ο Ελληνας τεχνικός μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση, χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Στόχος του Πανιωνίου είναι να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, που θα του δώσει και την βαθμολογική ανάσα που χρειάζεται για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Πόγκασιτς, Μιχαηλίδης, Ρόβας, Οκόγιε, Σιόβας, Πετκάκης, Πιέρ, Ρόκας, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σκέμπρι, Κουλουχέρης, Ντιμπαλά, Αντούνιες, Αμπντουλάγιεφ, Κούρντι, Μιλοβάνοβιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι, Κούτσι, Σάμαρης, Σιδεράκης, Ομο, που θα εκτίσουν και τις ποινές τους, αλλά και οι Ντούνης, Κολοβός που προέρχονται από εγχείρηση. Οι τιμωρημένοι, μαζί με τους Αυλωνίτη, Σαμαρόπουλο, Σταυροθανασόπουλο ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης στο Κορωπί, ενώ επέστρεψαν στην Ελλάδα και οι διεθνείς Μπούζας, Κούρος, Σταματής, Ντούνης που συμμετείχαν στην αποστολή της Εθνικής Νέων, που κατέκτησε το τουρνουά του Κατάρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.