Ρίβερς: “Ομάδα ξεχωριστού στυλ ο Ολυμπιακός”

Για ένα δύσκολο βράδυ στο παρκέ του «Παλάθιο ντε λος Ντεπόρτες» της Μαδρίτης προετοιμάζεται ο Κέι Σι Ρίβερς, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της φάσης των «16» της Ευρωλίγκας.

Για ένα δύσκολο βράδυ στο παρκέ του «Παλάθιο ντε λος Ντεπόρτες» της Μαδρίτης προετοιμάζεται ο Κέι Σι Ρίβερς, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της φάσης των «16» της Ευρωλίγκας.

«Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι μία νεανική ομάδα που παίζει δυνατά στην άμυνα. Προέρχονται από ήττα, όπως κι εμείς. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας φέρει σε καλή θέση. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ό,τι συνέβη στις προηγούμενες αναμετρήσεις ανήκει στο παρελθόν», δήλωσε ο Αμερικανός στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και πρόσθεσε: «Εδώ και μερικά χρόνια έχουν ένα ξεχωριστό στιλ επιδεικνύοντας πως είναι σκληροί και παίζοντας δυνατή άμυνα. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε και για αυτό έχουμε προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα», δήλωσε ο Κέι Σι Ρίβερς.

Ο Aμερικανός γκαρντ της «βασίλισσας» κατέληξε λέγοντας: «Δεν θα είναι εύκολο να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Έρχονται εδώ μονάχα για να νικήσουν. Θα ψάξουν την εκδίκηση για το τέλος της περσινής σεζόν στην Ευρωλίγκα. Οφείλουμε να δείξουμε πως διαθέτουμε το ταλέντο για να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στο Top 16. Προετοιμαστήκαμε για ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι (με τη Μάλαγα, για το ισπανικό πρωτάθλημα) και τώρα έχουμε ακόμα ένα δύσκολο ματς. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας κι οφείλουμε να τις δείξουμε και στο παρκέ με τον Ολυμπιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.