Κέρκυρα vs Εθνική Ελλάδας

Ενα σπουδαίο φιλικό ανάμεσα στους παλαίμαχους της Κέρκυρας και τους παλιούς αστέρες της Εθνικής μας ομάδας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (12/3) στο νησί του Ιονίου.

Ενα σπουδαίο φιλικό ανάμεσα στους παλαίμαχους της Κέρκυρας και τους παλιούς αστέρες της Εθνικής μας ομάδας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (12/3) στο νησί του Ιονίου. Μεταξύ των βετεράνων διεθνών θα είναι οι Νικοπολίδης, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Σαργκάνης, Μπασινάς, Μανωλάς, Τζόρτζεβιτς, Γκούμας, Σαραβάκος, Βαμβακούλας, Ξανθόπουλος και Φραντζέσκος, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών αστυνομικών, που έχουν παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, μεταξύ των παλαιμάχων του Α.Ο. Κέρκυρα και ομάδας επίλεκτων Διεθνών του Π.Σ.Α.Π.

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 και ώρα 15.00, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας, μεταξύ της ομάδας των Παλαιμάχων του Α.Ο. Κέρκυρας και ομάδας επίλεκτων Διεθνών του Πανελληνίου Συνδέσου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.), στην οποία θα συμμετέχουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως Νικοπολίδης, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Σαργκάνης, Μπασινάς, Μανωλάς, Τζόρτζεβιτς, Γκούμας, Σαραβάκος, Βαμβακούλας, Ξανθόπουλος, Φραντζέσκος, κ.α.

Ο φιλικός αγώνας διοργανώνεται από τις Αστυνομικές Ενώσεις σε συνεργασία με το Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Κέρκυρα, με στόχο την οικονομική ενίσχυση παιδιών οικογενειών αστυνομικών, που χρήζουν μακροχρόνιας νοσηλείας λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Προσκλήσεις για τον αγώνα διατίθενται από τα μέλη των Ενώσεων και από το Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Λ. Αλεξάνδρας 19) στην ενδεικτική τιμή των 5 ευρώ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.