Στραματσόνι: «Ήταν μεγάλη η τιμωρία. Αρκετά»

Στην παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού, στην τιμωρία της «13» και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του «τριφυλλιού» Αντρέα Στραματσόνι.

Στην παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού, στην τιμωρία της «13» και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του «τριφυλλιού» Αντρέα Στραματσόνι.

Αναλυτικά η κύρια τοποθέτησή του:

«Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος κοντά μας σήμερα. Είναι ”καυτοί”, μας έδωσαν ώθηση και θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν νικήσαμε. Μου άρεσε το χειροκρότημα στο τέλος, κατάλαβαν πως παρά την ισοπαλία προσπαθήσαμε να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Ελπίζω πως θα έχουμε την δυνατότητα να έχουμε την Θύρα 13 ανοιχτή. Να ανοίξει σύντομα. Ήταν μια μεγάλη τιμωρία, αφαίρεση βαθμών, χάσαμε το ματς στα χαρτιά. Αρκετά. Είναι η άποψή μου. Από την αρχή πρέπει να λες αυτή είναι η τιμωρία. Όχι να υπάρχει και άλλη μετά. Δεν είναι καλό, δεν είναι λογικό. Δεν θέλω να πω αν είναι σωστό ή όχι αλλά σίγουρα δεν είναι καλό». 

Για την επιθετική δυστοκία της ομάδας του είπε: «Σκέφτηκα και εγώ στο τέλος τι φταίει και δεν σκοράρουμε. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο. Από τα τρία ματς που δεν σκοράραμε, ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη ομάδα. Δεν τους αξίζει αυτή η θέση στο πρωτάθλημα. Εύχομαι να ανακάμψει. Προσπαθήσαμε να νικήσουμε αλλά σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί. Δεν είχα πολλές επιθετικές αλλαγές για να αλλάξω το παιχνίδι. Όταν δεν σκοράρεις η πίεση είναι στους επιθετικούς αλλά είναι ευθύνη όλης της ομάδας. Πρέπει να βελτιωθούμε. Αν σκοράρεις στην αρχή το ματς μπορεί να γίνει πιο εύκολο. Προσπάθησα στο τέλος με δύο επιθετικούς παίκτες να αλλάξω τα πράγματα. Προσπαθήσαμε, είχαμε την αποβολή του Κουτρουμπή και ήμασταν άτυχοι στο τελευταίο διάστημα. Δεν είχαμε τον Μπεργκ και τον Μαμούτε που μπορούν να βοηθήσουν. Προχωράμε και με στόχο να βελτιώσουμε αυτή την αδυναμία. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Παίξαμε καλά αλλά δεν τα καταφέραμε. Χωρίς Μπεργκ και Μαμούτε όλοι οι παίκτες με συμβόλαιο ήταν στον πάγκο. Οι αναπληρωματικοί μπορούν να αλλάξουν την εικόνα ενός ματς. Οι επιθετικοί μας έκαναν ότι μπορούν, δεν έχω παράπονο». 

Για τις τελευταίες μεταγραφές συμπλήρωσε: «Για τον Βλαχοδήμο δεν είναι δική μου απόφαση αλλά της διοίκησης, κάνει προπονήσεις και δεν θέλω να μπω σε αυτό. Ο Βιγιαφάνιες είναι παίκτης του Παναιτωλικού, όχι δικός μας, οπότε δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω για αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.