Το άστρο του Νταβίδ Φουστέρ…

Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού θα τη θυμάται ιδιαίτερα ο Νταβίδ Φουστέρ. Ο Ισπανός άσος την Πέμπτη πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στους "ερυθρόλευκους" στο Χάρκοβο, ενώ το ίδιο είχε κάνει και στις 14 Φεβρουαρίου στην παγωμένη Μόσχα κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν.

Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού θα τη θυμάται ιδιαίτερα ο Νταβίδ Φουστέρ. Ο Ισπανός άσος την Πέμπτη πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στους “ερυθρόλευκους” στο Χάρκοβο, ενώ το ίδιο είχε κάνει και στις 14 Φεβρουαρίου στην παγωμένη Μόσχα κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν.

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτά τα δύο παιχνίδια που έχει σκοράρει ο Φουστέρ. Ο 30χρονος μέσος είχε βρει δίχτυα τόσο στο “Εμιρέιτς”, όσο και στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και πάλι με την Αρσεναλ, παιχνίδι στο οποίο έδωσε και μία ασίστ.

Ο Φουστέρ φέτος έχει αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια, έχοντας σκοράρει τέσσερις φορές, ενώ έχει πανηγυρίσει γκολ, τόσο στο Κύπελλο (με το Θρασύβουλο), όσο και στο πρωτάθλημα (με ΠΑΣ, ΠΑΟΚ και Εργοτέλη).

Την περσινή σεζόν ο Ισπανός σε 29 συμμετοχές πέτυχε 13 γκολ. Οποτε βρήκε δίχτυα, ο Ολυμπιακός νίκησε πάντα. Τη μοναδική φορά που οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν νικήσει με τον Φουστέρ να σκοράρει, ήταν φέτος στην Αγγλία με την Αρσεναλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.