Ματζουράκης: «Μπορούμε να πάμε καλύτερα»

Την πρώτη του επαφή με τους παίκτες της Καλλονής είχε ο νέος προπονητής, Γιάννης Ματζουράκης, την Τρίτη στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Την πρώτη του επαφή με τους παίκτες της Καλλονής είχε ο νέος προπονητής, Γιάννης Ματζουράκης, την Τρίτη στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Ο πολύπειρος τεχνικός μετέβη στην προπόνηση της ΑΕΛΚ συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Νίκο Μιχαλάκη, τον αντιπρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή, Προκόπη Καρτάλη και τον γενικό αρχηγό, Μιχάλη Καραβασίλη.

«Σας παρουσιάζω τον νέο σας προπονητή» σημείωσε ο Μιχαλάκης απευθυνόμενος στους παίκτες και συνέχισε: «Τον Γιάννη Ματζουράκη τον γνωρίζετε όλοι. Είναι πολύ καλός προπονητής. Καταξιωμένος. Πιστεύω πως θα σας βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του». Στη συνέχεια της ομιλίας του, έκανε αναφορά στην αγωνιστική πορεία της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Περιμένω πολλά περισσότερα από εσάς. Θέλω να δείχνετε πάθος σε όλα τα παιχνίδια. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι αυτά που προσδοκώ. Ελπίζω, με την έλευση του νέου σας προπονητή τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο».

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Ματζουράκης ο οποίος αφού πρώτα ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ για τα καλά του λόγια απευθυνόμενος στους παίκτες είπε: «Είναι πολύ σημαντικό σε τόσο δύσκολους καιρούς να έχετε έναν τέτοιο πρόεδρο. Μίλησα μαζί του αρκετά και πραγματικά οι ιδέες, οι θέσεις του και το όραμά του γι’αυτή την ομάδα με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί και πιστεύω πως από αυτά που έχω δει, όσο σας έχω παρακολουθήσει ως ομάδα στο Πρωτάθλημα και από τις ατομικές ικανότητες που ο καθένας ξεχωριστά έχει, μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα στο μέλλον.» Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεργασία του στο παρελθόν με τον Προκόπη Καρτάλη και τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα λέγοντας: «Είχα πολύ καλή συνεργασία και με τους δύο και πιστεύω πως αυτό θα γίνει και τώρα στην ΑΕΛΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.