Κάτοικος Θεσσαλονίκης ο Χατζηισαΐας!

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ από το βράδυ της Παρασκευής (29/01).

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ από το βράδυ της Παρασκευής (29/01). 

Η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη από τον Πανιώνιο. 

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θα φορέσω τη φανέλα με τον Δικέφαλο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην αξία μου κι ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε στο paokfc.gr ο Χατζηισαΐαςμετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ομόνοιας Σταυρούπολης και το 2011 πήρε μία πρώτη γεύση από επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος με την φανέλα του Βατανιάκου στην Football League 2. 

Η ΑΟ Γλυφάδας την επόμενη σεζόν τον έκανε δικό της και ο νεαρός αμυντικός μετά από μία εξαιρετική σεζόν ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα. Το καλοκαίρι του 2013 η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για αυτόν, αλλά δεν προχώρησε στην απόκτησή του. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον έφερε στον Πλατανιά για να τον δοκιμάσει και παρά τις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησε στην προετοιμασία δεν φόρεσε ποτέ την φανέλα του Πλατανιά.

Οι άνθρωποι του γειτονικού ΑΟ Χανίων εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και ο Χατζηισαΐας έμεινε στην Κρήτη και πήρε από την πρώτη στιγμή φανέλα βασικού. Ολοκλήρωσε την σεζόν με 36 συμμετοχές και ένα γκολ στρέφοντας τα βλέμματα πολλών ομάδων πάνω του. Εν τέλει αποδείχθηκε ότι ήταν γραφτό να συνεργαστεί με τον Ουζουνίδη και υπέγραψε στον Πανιώνιο. Την πρώτη σεζόν στην Πλατεία προσαρμόστηκε γρήγορα στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, αλλά το… ξέσπασμα ήρθε το πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Κύριος παράγοντας της εξαιρετικής πορείας των Κυανέρυθρων στον πρώτο γύρο της φετινής Super League με 19 συμμετοχές, όντας ένας από τους κορυφαίους σέντερ μπακ της λίγκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.