Μπαμπαλιούτας: «Υποτιμήσαμε τον Παναθηναϊκό»

Απογοητευμένος με την εικόνα του Άρη και την ήττα από τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας.

Απογοητευμένος με την εικόνα του Άρη και την ήττα από τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας. Ο Έλληνας παίκτης των «κίτρινων» τόνισε πως υποτιμήθηκαν οι «πράσινοι» από την ομάδα του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Μπαμπαλιούτας τόνισε: «Μας στενοχωρεί το αποτέλεσμα, αποδείχθηκε όμως για μία ακόμα φορά πως το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Ήμασταν το φαβορί για την πρόκριση αλλά υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και το πληρώσαμε. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ελεύθερα δεν είχε να χάσει κάτι, ενώ εμείς από την πλευρά μας είχαμε άσχημη απόδοση. Πιο πολύ εκνευριστήκαμε από ένα σημείο και μετά επειδή οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιζαν καλύτερα και χάσαμε δίκαια. Όσο και αν μας στενοχωρεί ο αποκλεισμός, θα δουλέψουμε όσο μπορούμε για να τελειώσουμε με όσες το δυνατόν περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ριζόπουλος συμπλήρωσε: «Δεν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και σε αρκετά σημεία του αγώνα παίζαμε εκνευρισμένοι. Χρειαζόταν μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση για να φτάσουμε στη νίκη και εμείς σε κάποια σημαντικά σημεία δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε υποπίπτοντας σε πολλά λάθη. Χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα στο τέταρτο σετ και στο τέλος το πληρώσαμε».

Τέλος, ο Ιβάν Μπόικοβιτς τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν υποτιμήσαμε τον Παναθηναϊκό σε κανένα σημείο του αγώνα, όμως, φαίνεται ότι δεν ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι για ένα τόσο σκληρό αγώνα. Δεν είμαστε σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση για να υποτιμήσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.