To βάρος στην τακτική

Με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του "Απήλιον" συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του “Απήλιον” συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ο Απόστολος Μάντζιος, έριξε το βάρος του στις ασκήσεις τακτικής, καθώς θέλησε να διορθώσει κάποια λάθη που έχει εντοπίσει σε αυτόν τον τομέα, ενώ παράλληλα θέλει να ετοιμαστεί η ομάδα του για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το συγκρότημα του Ηρακλείου.
 
Παράλληλα ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Πλαβούκος, εκτός από το πρόγραμμα της προπόνησης που εκτέλεσε με τους Μιχαηλίδη, Σιδεράκη, Πόγκασιτς, Ανέστη, τους ανέλυσε σε βίντεο και κάποια σημεία στα οποία θέλει να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.
 
Νέα προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη στις 11:30 στο Κορωπί και την Παρασκευή στις 13:30. Μετά την προπόνηση της Παρασκευής θα ανακοινωθεί η αποστολή που στις 17:00 την ίδια ημέρα θα ταξιδέψει για το Ηράκλειο της Κρήτης. Η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή το μεσημέρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.