Χωρίς Καστίγιο και Τριανταφυλλάκο

Το πρόβλημα της αποχής μπορεί να λύθηκε, οι ποδοσφαιριστές να επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους, ωστόσο άλλου είδους προβλήματα πήραν τη θέση στο μυαλό του Μανουέλ Μασάδο.

Το πρόβλημα της αποχής μπορεί να λύθηκε, οι ποδοσφαιριστές να επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους, ωστόσο άλλου είδους προβλήματα πήραν τη θέση στο μυαλό του Μανουέλ Μασάδο. Ο τελευταίος ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης το «κουτσουρεμένο» πρόγραμμα προετοιμασίας, ενόψει Ολυμπιακού, με δύο απουσίες. Πιο συγκεκριμένα Νέρι Καστίγιο και Βασίλης Τριανταφυλλάκος δεν μπόρεσαν να γυμναστούν, θέτοντας εαυτούς αμφίβολους για το ματς του «Καραϊσκάκη». Ο Μεξικανός έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο Σερραίος υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και πολύ δύσκολα θα προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι.

Σε αυτούς τους δύο θα πρέπει να προστεθεί και ο Μανώλης Παπαστεριανός του οποίου το γόνατο έχει μαζέψει υγρό και η συμμετοχή του στο επερχόμενο ματς , έχει αποκλειστεί από την επόμενη στιγμή του προηγούμενου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Βικελίδης».

Υπ΄ αυτές τις συνθήκες η προπόνηση της Πέμπτης, θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό η υπόθεση Καστίγιο, ενώ ο Μασάδο θα δοκιμάσει το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στους πρωταθλητές, έστω κι αν δεν μπόρεσε να βγάλει το πρόγραμμα που υπολόγιζε, λόγω αποχής. Η σύμπτυξη των προπονήσεων ήταν επιβεβλημένη.

Προπόνηση με… Γκιάρο

Ενας παλιός γνώριμος έκανε την εμφάνισή του στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου το πρωί της Τετάρτης. Ο Ρονάλντο Γκιάρο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και δεν έχασε την ευκαιρία να πάει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, προκειμένου να χαιρετήσει γνωστούς και φίλους. Αλλωστε τρία χρόνια παραμονής στον Αρη δεν είναι και λίγα. Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η επίσκεψη αυτή να μην ήταν τυχαία! Λόγω της αναβάθμισης του Γιάννη Κόντη, με τον οποίο ο Γκιάρο διατηρεί άριστες σχέσεις, ίσως προκύψει μια άλλου είδους συνεργασία. Ο καιρός θα δείξει.

Πέραν αυτού ο Βραζιλιάνος συζήτησε το θέμα των οφειλών που υπάρχουν προς το πρόσωπό του. Η υπογραφή του στον διακανονισμό που του προτάθηκε είναι απαραίτητη, ενόψει αδειοδότησης. Όπως όλα δείχνουν, πρόβλημα μαζί του, δεν θα υπάρξει.           


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.