Εμερι: «Εχουμε ακόμα κίνητρο»

Στην επιτυχημένη εβδομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν που έκλεισε με νίκη 1-0 επί της Μπορντό αναφέρθηκε ο προπονητής της Ουνάι Εμερι.

Στην επιτυχημένη εβδομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν που έκλεισε με νίκη 1-0 επί της Μπορντό αναφέρθηκε ο προπονητής της Ουνάι Εμερι.
 
Οι Παριζιάνοι έχουν ήδη στεφθεί πρωταθλητές Γαλλίας από την προηγούμενη εβδομάδα και τη νίκη επί της Μονακό (7-1), αφού η διαφορά τους με τους υπόλοιπους είναι στους 20 βαθμούς.
 
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι επειδή διατηρήσαμε υψηλό το επίπεδό μας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη εβδομάδα και την πρόκρισή μας στον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας. Είναι σημαντικό να παραμένει κανείς ανταγωνιστικός για 90 λεπτά απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία διεκδικεί την έξοδό της στο Γιουρόπα Λιγκ», επισήμανε ο Ισπανός.
 
«Η Μπορντό έπαιξε με μεγάλη ένταση και μας προκάλεσε προβλήματα. Υποφέραμε πολύ και ο τερματοφύλακάς μας Αλφόνς Αρεολά είχε πολλή δουλειά, αλλά έκανε καλό ματς. Οποιος ποδοσφαιριστής φοράει τη φανέλα της Παρί φέρει μεγάλη ευθύνη και ξέρει ότι πρέπει να αποδίδει σε κάθε αγώνα», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.