Το ρεπό, η επάνοδος, η επιστροφή κι η ανησυχία

Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή για το ποδοσφαιρικό τμήμα, που θα επιστρέψει στις προπονήσεις από αύριο, εκκινώντας την προετοιμασία για την κυριακάτικη – εκτός έδρας – αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή για το ποδοσφαιρικό τμήμα, που θα επιστρέψει στις προπονήσεις από αύριο, εκκινώντας την προετοιμασία για την κυριακάτικη – εκτός έδρας – αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Εναν αγώνα για τον οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Λέο Μάτος, όσο και τον Δημήτρη Πέλκα που εξέτισαν τις ποινές τους για τη συμπλήρωση κίτρινων καρτών.

Σ’ ότι αφορά τα θέματα που ανέκυψαν μέσα από τη χτεσινή αναμέτρηση με την Ξάνθη, εκτός απροόπτου παρών θα είναι κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, καθώς οι ενοχλήσεις που ένιωσε χτες οφείλονταν σε κράμπες, εν αντιθέσει με τον Τζαλμά Κάμπος, τον οποίον κι απασχολούν οι κοιλιακοί του. Αύριο θα εξεταστεί για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, μαζί κι οι ενέργειες που θ’ ακολουθήσουν για την αποθεραπεία του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.