Φιλικό στην μνήμη του Παύλου Γρηγοριάδη

Φιλικός αγώνας ανάμεσα σε μικτή ομάδα βετεράνων του Δήμου Διονύσου και της ομάδας βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιά, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2 Απριλίου στις 4,00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Στεφάνου.

Φιλικός αγώνας ανάμεσα σε μικτή ομάδα βετεράνων του Δήμου Διονύσου και της ομάδας βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιά, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2 Απριλίου στις 4,00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Στεφάνου.
Ο αγώνας που διοργανώνεται από τον Δήμο Διονύσου, μέσω του Οργανισμoύ Νεολαίας, Άθλησης και Πολιτισμού «Ο ΘΕΣΠΙΣ», θα πραγματοποιηθεί με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος Κωφών Δροσιάς και του Κέντρου Αποκατάστασης Δυσπροσάρμοστων Ατόμων «ΔΑΜΑΡΙΣ» Άνοιξης.
Θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του αξέχαστου διεθνή άσου της Δόξας Δράμας, του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Πανελευσινιακού Παύλου Γρηγοριάδη, ο οποίος έζησε στην Άνοιξη, όπου εξακολουθεί να διαμένει η οικογένειά του.
Η μικτή ομάδα του Δήμου Διονύσου θ’ απαρτίζεται από βετεράνους του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, του Α.Ο. Διονύσου, του Α.Ο. Κρυονερίου, του Α.Ο Άνοιξης, του Α.Ο Σταμάτας και της Νίκης Δροσιάς.

«Συγχαίρουμε κι ευχαριστούμε τους βετεράνους του Ολυμπιακού»
«Ευχαριστούμε τον σύνδεσμο βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιά για την ευγενική αποδοχή της πρόσκλησης για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα, που σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση δύο Κοινωνικών Ιδρυμάτων της περιοχής μας, τα οποία έχουν ανάγκη από τη συμπαράσταση και τη στήριξη όλων μας. Η κοινωνική προσφορά του συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού είναι πραγματικά ανεκτίμητη. 
Με τον αγώνα των βετεράνων θα τιμήσουμε τη μνήμη ενός σπουδαίου διεθνή ποδοσφαιριστή που δόξασε το ελληνικό ποδόσφαιρο και έζησε στην περιοχή μας, του Παύλου Γρηγοριάδη. 
Ο Δήμος Διονύσου, δείχνει για μία ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Η προσπάθειά μας, για την παροχή φροντίδας, σε όλους όσοι δοκιμάζονται από τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και ιδιαίτερα σε άτομα με ειδικές ικανότητες, που χρήζουν περισσότερης στήριξης, είναι διαρκής» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.