Τα εισιτήρια του «ντέρμπι»

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους του Παναθηναϊκού για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ.

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους του Παναθηναϊκού για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ.


Συγκεκριμένα αναφέρει:


«Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Τετάρτη, 7 Μαρτίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΣΦΠ που θα διεξαχθεί στις 18/3/2012, στο Ολυμπιακό Στάδιο.


Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση είναι από 15? έως 40?.Η διάθεσή τους θα γίνεται στα εκδοτήρια του γηπέδου Απ. Νικολαϊδης και στις μπουτίκ του Παναθηναϊκού, στο Mall και στο Περιστέρι.  Το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων θα συνεχίσει  και την επόμενη εβδομάδα, εφόσον υπάρχει ανάλογη διαθεσιμότητα. Να σημειωθεί πως κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως 5 εισιτήρια.


Επίσης, διατίθενται εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στο εκδοτήριο της Θύρας 4 του Γηπέδου Απ.Νικολαϊδης.


Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 09:30 – 17:30.


Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.