«Να ζητήσει τουλάχιστον συγνώμη ο Παναθηναϊκός»

Στην αθλητική δικαιοσύνη παραπέμπει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό για την ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή και άφηνε αιχμές για τη νίκη της ΕΑ Πατρών επί των «ερυθρόλευκων».

Στην αθλητική δικαιοσύνη παραπέμπει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό για την ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή και άφηνε αιχμές για τη νίκη της ΕΑ Πατρών επί των «ερυθρόλευκων», αποτέλεσμα, που αν παραμείνει ως έχει η βαθμολογία ρίχνει απευθείας τους «πράσινους» στην Α2.


Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός έχει ως εξής:
«To Τ.Α.Α. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. σχετικά με την ανακοίνωση του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο. της 4ης Μαρτίου 2012 τονίζει τα παρακάτω:
Α. Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι για πρώτη φορά στον χώρο του βόλεϊ, το Τ.Α.Α. Π.Α.Ο. δημιουργεί νέα ήθη και έθιμα ενοχοποιώντας τους αθλητές, τους προπονητές και το προσωπικό μιας ομάδας, με σαφείς υπαινιγμούς αφενός για την ηθική τους υπόσταση και αξιοπιστία ως ανθρώπους και αφετέρου ως αμειβόμενους αθλητές, προπονητές και στελέχη.


Η ομάδα μας, όπως όλος ο φίλαθλος κόσμος γνωρίζει, αποτελείται από κορυφαίους αθλητές, προπονητές και στελέχη στο χώρο του βόλεϊ και αυτό αποδεικνύεται από την κατάκτηση Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Ευρωπαϊκών διακρίσεων .


Παράλληλα, ΟΛΟΙ σχεδόν οι αθλητές μας ήταν και είναι μελή των Εθνικών Ομάδων της χώρας, τη φανέλα της οποίας τίμησαν και τιμούν με συνέπεια και αυταπάρνηση.


ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ σε κανέναν να θίγει την αξιοπιστία των μελών του αγωνιστικού μας τμήματος και να σπιλώνει την προσωπικότητα ανθρώπων που ζουν από το βόλεϊ, είναι οικογενειάρχες και κοσμούν το άθλημα επί σειρά ετών.


Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η Διοίκηση του Τ.Α.Α. Π.Α.Ο., που υπογράφει το συγκεκριμένο κείμενο, είναι να ανακαλέσει άμεσα και να ζητήσει συγγνώμη για την προσβολή αυτή.


Β. Το ΤΑΑ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. επειδή δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει την κακόπιστη λογική της Διοίκησης του Τ.Α.Α. Π.Α.Ο., αποφάσισε να παραπέμψει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση στις αρμόδιες αθλητικές αρχές, ευελπιστώντας ότι η αθλητική δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα και θα τηρήσει τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, να καταλάβουν όλοι ότι θα πρέπει να έχουν επίγνωση των συνεπειών των λόγων και των πράξεών τους.


Τ.Α.Α. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.