Κατσαβάκης: “Με ένα όνειρο τρελό”

Ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε πως παρά τις δυσκολίες η Δόξα Δράμας έχει ελπίδες για να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε πως παρά τις δυσκολίες η Δόξα Δράμας έχει ελπίδες για να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ. «Τα ποσοστά για ένα τρελό όνειρο υπάρχουν. Θα εξαρτηθεί από τα επόμενα παιχνίδια αν θα μεγαλώσει και άλλο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τα Γιάννενα. Θα το παλέψουμε» είπε στον NOVAΣΠΟΡ FM.

Και πρόσθεσε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα παίζουμε για τη νίκη. Η κόπωση από τα ταξίδια έχει αρχίσει και φαίνεται ενώ έχουμε πρόβλημα και με τις κάρτες. Είναι προτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα όλο αυτό και θα πρέπει να έχεις 2 ενδεκάδες έτοιμες με παιδιά που έχουν γερούς οργανισμούς. Θα τους λείπει η ταλαιπωρία!»

Αναφερόμενος στη μάχη της κορυφής ο Κατσαβάκης δήλωσε: «Υπάρχει μονοπώλιο αφού απομακρύνθηκαν ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η ΑΕΚ και θα θέλαμε να υπάρχει πιο μεγάλος ανταγωνισμός. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ως το φαβορί και οδεύει προς τον τίτλο και το ενδιαφέρον είναι για την πεντάδα. Από εκεί και πέρα περιμέναμε και άλλες ομάδες να είναι στην πεντάδα, όπως τον Εργοτέλη, την Κέρκυρα που έκανε καλές μεταγραφές, την Ξάνθη. Εκεί στη μέση είναι πολύ συναρπαστικά τα πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.