Εγρήγορση για Αρη, 2-1 την Πύδνα Κίτρους

Φιλική νίκη για τον Αρη, στο ‘’Κλ. Βικελίδης’’, απέναντι στην Πύδνα Κίτρους, ομάδα που μετέχει στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Με αυτό τον τρόπο καλύφθηκε το αγωνιστικό κενό που προέκυψε από την αναβολή του πρωταθλήματος, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των αγροτών.

Φιλική νίκη για τον Αρη, στο ‘’Κλ. Βικελίδης’’, απέναντι στην Πύδνα Κίτρους, ομάδα που μετέχει στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Με αυτό τον τρόπο καλύφθηκε το αγωνιστικό κενό που προέκυψε από την αναβολή του πρωταθλήματος, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των αγροτών. Ο Αρης, λοιπόν, παρέμεινε σε εγρήγορση και επιβλήθηκε με 2-1, χάρις σε γκολ του Καπνίδη, με πέναλτι στο 9’ και του Ντόγου στο 59’, μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια.
 
Ενδιάμεσα, οι Κατερινιώτες είχαν ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πετρουζέλη, στο 37’. Ένα λεπτό πριν το φινάλε (89’), οι κίτρινοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Μπουλγκουρίδη να σουτάρει από μακριά και τον Αλυσανδράτο απλά να παρακολουθεί την … πρόσκρουση!   
 
Οι συνθέσεις:
 
Άρης:
Τζινάρ (46’ Σιδεράκης), Γεωργιάδης (46’ Ντούνης), Μαζουλουξής, Μελισσάς (46’ Σαμαρόπουλος), Τσουμάνης (46’ Ντόγος), Ιντζίδης (73’ Βουτσιάς), Πόι (46’ Καζναφέρης), Καλογέρης (82’ Ανδρεάκος), Καπνίδης (46’ Κυβελίδης), Ν΄Λουντουλού (76’ Μπουλγκουρίδης), Βουτσιάς (46’ Κωνσταντινίδης).
 
Πύδνα Κίτρους: Tαταρίδης (68’ Αλυσανδράτος), Κόλλα, Ραπτόπουλος, Δημητρίου (83’ Γελαδάρης), Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλης, Σαβελίδης (87’ Σκριβάνος), Δήμας, Κυπαρίσσης, Τρικαλόπουλος (60’ Τσιούνης), Όττα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.