Με Λάζαρο, Ποντένσε και Καμαρά στα Πηγάδια

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού τους Ποντένσε και Καμαρά, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό, για την επικείμενη αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Ξάνθη, παρότι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.
08/12/2018 • 13:44
Ο Ποντένσε
  • shares
Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού τους Ποντένσε και Καμαρά, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό, για την επικείμενη αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Ξάνθη, παρότι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, οι οποίες δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί το Σάββατο. Το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί εν όψει της αναμέτρηση με τη Μίλαν, όπως επίσης και οι δυο παραπάνω παίκτες. Εκτός αποστολής έμειναν οι Χασαν, Μεριά, Ανδρούτσος, Νικολάου, Παρντο, Μασουρας, Τσιμικας και Τουρε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: 

Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - ΑΕΛ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, 17:15

Live
loading the player...
19/12/2018 • 09:29

Ντέρμπι πολλαπλών προσεγγίσεων σε Λονδίνο κι Εδιμβούργο

Το μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου θα έχει ένταση, ενέργεια και λογικά θα δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Περισσότερη διάθεση περιμένουμε στο Λιγκ καπ Γαλλίας από Μονακό και Ναντ ενώ στην Σκωτία η Ρέϊντζερς δοκιμάζεται σε μια πολύ δύσκολη έδρα

19/12/2018 • 10:17

Στα «ερυθρόλευκα» ο Τοροσίδης (videο)

Ο Βασίλης Τοροσίδης ολοκληρώνει τη μετεγγραφή του από την Ξάνθη στον Ολυμπιακό, το 2006 και τα επόμενα χρόνια θα γράψει ιστορία με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων».