Με Λάζαρο, Ποντένσε και Καμαρά στα Πηγάδια

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού τους Ποντένσε και Καμαρά, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό, για την επικείμενη αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Ξάνθη, παρότι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.
08/12/2018 • 13:44
Ο Ποντένσε
  • shares
Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού τους Ποντένσε και Καμαρά, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό, για την επικείμενη αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Ξάνθη, παρότι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, οι οποίες δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί το Σάββατο. Το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί εν όψει της αναμέτρηση με τη Μίλαν, όπως επίσης και οι δυο παραπάνω παίκτες. Εκτός αποστολής έμειναν οι Χασαν, Μεριά, Ανδρούτσος, Νικολάου, Παρντο, Μασουρας, Τσιμικας και Τουρε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: 

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/05/2019 • 09:58

Ντέρμπι ανόδου στο Αλμπαθέτε. Σε δοκιμασία οι αντοχές της Λάτσιο και της Φενέρ

Καθοριστικός ο αγώνας της Αλμπαθέτε με τη Γρανάδα. Νίκη επιβίωσης θέλει η Ερζουρούμσπορ στην Τουρκία σε ένα ματς που θα κριθεί στην αποτελεσματικότητα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την αναμέτρηση της Γκέτεμποργκ με τη Χάμαρμπι