Πέρασε στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ

Επιστολή και οπτικοακουστικό υλικό στα υψηλά κλιμάκια της UEFA έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, "με όλες τις αποφάσεις που έχουν αλλοιώσει τον βαθμολογικό πίνακα, υπέρ των ανταγωνιστών μας", όπως αναφέρουν οι "ασπρόμαυροι"
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
08/12/2018 • 12:57
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για όσα κρίνει ότι συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα στέλνοντας επιστολή και οπτικοακουστικό υλικό στα υψηλά κλιμάκια της UEFA
  • shares
Σκληρό πόκερ αποφάσισε να παίξει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά στον τρόπο αντιμετώπισης της περιρρέουσας ατμόσφαιρας μετά τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής στη Λαμία και όσων συνέβησαν εκεί. Οι "ασπρόμαυροι" άνοιξαν το παιχνίδι, φτάνοντας με επίσημη επιστολή και οπτικοακουστικό υλικό στα υψηλά κλιμάκια της UEFA, υπερασπιζόμενοι τις δικές τους θέσεις.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά σε σημερινή (8/12) ενημέρωσή της στον Τύπο:

"Ως απάντηση στη σκληρή προπαγάνδα που επιχειρεί να παρουσιάσει τον ΠΑΟΚ ως ευνοημένο στο ελληνικό πρωτάθλημα από τις διαιτητικές αποφάσεις, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε επίσημη επιστολή και οπτικοακουστικό υλικό στα υψηλά κλιμάκια της UEFA, με όλες τις αποφάσεις που έχουν αλλοιώσει τον βαθμολογικό πίνακα, υπέρ των ανταγωνιστών μας. Παράλληλα, υπενθυμίζουμε στην επιστολή την επιμονή μας να ισχύσει από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος το VAR, που παρότι έχει αποφασιστεί, καθυστερεί χαρακτηριστικά".
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/05/2019 • 09:58

Ντέρμπι ανόδου στο Αλμπαθέτε. Σε δοκιμασία οι αντοχές της Λάτσιο και της Φενέρ

Καθοριστικός ο αγώνας της Αλμπαθέτε με τη Γρανάδα. Νίκη επιβίωσης θέλει η Ερζουρούμσπορ στην Τουρκία σε ένα ματς που θα κριθεί στην αποτελεσματικότητα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την αναμέτρηση της Γκέτεμποργκ με τη Χάμαρμπι