Δημητρίου: «Ο Εθνικός Αστέρας συνεχίζει τη μάχη»

Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένο τον προπονητή του Εθνικού Αστέρα Πέτρο Δημητρίου, που κάνοντας τον απολογισμό του, μόνον καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του.

Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένο τον προπονητή του Εθνικού Αστέρα Πέτρο Δημητρίου, που κάνοντας τον απολογισμό του, μόνον καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του.

Ο έμπειρος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά: «Ο Εθνικός Αστέρας, παρά τα τεράστια προβλήματα που προέκυψαν, ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο έχοντας συγκεντρώσει μέσα στους αγωνιστικούς  χώρους 20 βαθμούς. Αν μάλιστα σκεφθεί κανείς ότι μέχρι τη 13η αγωνιστική είχαμε μόνον μία ήττα και παθητικό τριών τερμάτων, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη, μπορεί εύκολα να βγάλει τα συμπεράσματά του. Έκτοτε, δώσαμε τρία παιχνίδια παίζοντας με την ομάδα των Νέων, χάσαμε τη συνοχή μας και την ταυτότητά μας αλλά δεν σταματήσαμε ποτέ να παλεύουμε. Απόδειξη το χθεσινό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, όπου με την ενίσχυση πέντε επαγγελματιών δώσαμε τη μάχη και με λίγη τύχη θα είχαμε πάρει και το τρίποντο».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Δημητρίου είπε: «Όλα τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες που δεν σταμάτησαν λεπτό να προσπαθούν και παρ’ όλες τις αντιξοότητες και τα προβλήματα προχωράνε και δίνουν την ψυχή τους για την ομάδα. Αν βρεθεί λύση και επιστρέψουν στην ομάδα όλοι οι επαγγελματίες, θεωρώ ότι η συνέχεια θα είναι τελείως διαφορετική, αντάξια της πολύ μεγάλης ιστορίας που κουβαλάει η ομάδα. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά να περιμένουμε να δοθεί λύση για να προχωρήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.