Ουζουνίδης: «Θα πετύχει ο Χατζηισαΐας»

Πεπεισμένος πως ο Δημήτρης Χατζηισαΐας θα καταφέρει να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Πεπεισμένος πως ο Δημήτρης Χατζηισαΐας θα καταφέρει να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως ο νεαρός αμυντικός έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται, για να κερδίσει μια θέση στο βασικό σχήμα του «Δικέφαλου» του Βορρά. Ο προπονητής του Πανιωνίου μίλησε στην εφημερίδα «Real News». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του Δημήτρη Χατζηισαΐα στον ΠΑΟΚ: «Έχει όλα τα προσόντα για να κάνει μια μεγάλη καριέρα. Σωματικά είναι ένα ψηλό παιδί, πολύ δυνατός στον αέρα και ιδιαίτερα ικανός στο ένας εναντίον ενός. Παρά το ύψος του, είναι πολύ γρήγορος, ο πιο γρήγορος Έλληνας αμυντικός. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, στη δική του περίπτωση είναι ότι καταφέρνει να είναι ήρεμος και δεν καταβάλλεται από άγχος. Για μένα, το μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό. Δεν ήταν εύκολο να παίξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τα πήγε μια χαρά. Τεχνικά χρειάζεται βελτίωση σε κάποιους τομείς. Για παράδειγμα, θα πρέπει να βελτιώσει τη μεγάλη μπαλιά του, αλλά αυτό είναι θέμα δουλειάς. Για παιδιά που παίρνουν μεταγραφή σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ είναι σημαντικό πόσο θα συνεχίσουν να δουλεύουν εξατομικευμένα. Στον Πανιώνιο δουλεύαμε πάνω στους τομείς που ο Δημήτρης χρειαζόταν βελτίωση». 

Για το αν μπορεί να αντέξει στην πίεση του ΠΑΟΚ: «Για μένα, όλα αυτά είναι λόγια του… αέρα. Ένας ποδοσφαιριστής “το έχει ή δεν το έχει”. Και ο Δημήτρης πιστεύω ότι “το έχει”. Αυτό το παιδί διαθέτει όλα τα προσόντα για να πετύχει σπουδαία πράγματα. Άλλωστε, τα στοιχεία που διαθέτει τα είδαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και αυτός ήταν ο λόγος που κινήθηκαν για να τον αποκτήσουν. Το αν θα καταφέρει να κάνει μεγάλη καριέρα στην Τούμπα εξαρτάτει από το πόσο θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, ωστόσο οι προδιαγραφές υπάρχουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.