Πρώτη ευκαιρία ανάκτησης πλεονεκτήματος

Ο Παναθηναϊκός Superfoods καλείται να πάρει τη νίκη μέσα στη Μαδρίτη, στην τρίτη αναμέτρηση της προημιτελικής σειράς της Euroleague, κόντρα στη Ρεάλ, προκειμένου να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας (19:45 Novasports2HD).

Ο Παναθηναϊκός Superfoods καλείται να πάρει τη νίκη μέσα στη Μαδρίτη, στην τρίτη αναμέτρηση της προημιτελικής σειράς της Euroleague, κόντρα στη Ρεάλ, προκειμένου να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας (19:45 Novasports2HD). Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην Ισπανία, χωρίς προβλήματα τραυματισμών και με τον Τσάβι Πασκουάλ να εμφανίζεται αισιόδοξος εν όψει των δυο αναμετρήσεων με τους «μερένχες». 

Ο Καταλανός τεχνικός θα αποφασίσει πριν την έναρξη του αγώνα, ποιος από τους Λοτζέσκι ή Λεκαβίτσιους θα πάρει θέση στην τελική δωδεκάδα. Ο κόουτς του «τριφυλλιού» έχει ζητήσει από τους παίκτες του να ελέγξουν τα ριμπάουντ και τον ρυθμό του αγώνα, ενώ ελπίζει πως θα μπορέσουν να επαναλάβουν μια εμφάνιση, παρόμοια με αυτή του πρώτου αγώνα, όταν και πήραν εύκολα τη νίκη. 

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο θα έχει στη σύνθεσή της μετά από καιρό τον Σέρχιο Γιούλ, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Με την ψυχολογία υπέρ της, μετά την ισοφάριση της σειράς την περασμένη Πέμπτη, η «Βασίλισσα» της Ευρώπης, θέλει να κάνει το δεύτερο βήμα για την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου. 

Η προϊστορία είναι μοιρασμένη για τις δυο ομάδες, καθώς σε 32 ματς μετρούν από 16 νίκες. Επί ισπανικού εδάφους, οι «μερένχες» έχουν δέκα νίκες, έναντι πέντε του «τριφυλλιού». Η τελευταία «πράσινη» νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός έδρας, ήταν το 2013 με 74-73. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.