Προχωρούν οι αποχωρήσεις

Αρκετή κινητικότητα αναμένεται τη Δευτέρα στον Ολυμπιακό, καθώς αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα των αποχωρήσεων από το ρόστερ της ομάδας.

Αρκετή κινητικότητα αναμένεται τη Δευτέρα στον Ολυμπιακό, καθώς αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα των αποχωρήσεων από το ρόστερ της ομάδας. Σε πρώτο πλάνο φέρεται να βρίσκεται η περίπτωση του Γιάννη Μανιάτη, με τη Σταντάρ Λιέγης να βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του. Ο Έλληνας παίκτης αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη βελγική ομάδα για έξι μήνες, με τον ίδιο να φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στο εξωτερικό, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. 

Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετεγγραφή του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στην Άουγκσμπουργκ. Ο Ισλανδός επιθετικός αναμένεται να βρεθεί στη Γερμανία εντός της ημέρας, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Η γερμανική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, για τον δανεισμό του παίκτη, ο οποίος θα αποχωρήσει άμεσα από τον Ολυμπιακό.

Τέλος, εξελίξεις αναμένονται και στις υποθέσεις των Τάσου Αυλωνίτη και Πραξιτέλη Βούρο. Ο πρώτος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Στουρμ Γκρατς, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε ομάδα της Super League. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.