Καλάθης: «Θα μπούμε… για να φέρουμε τη σειρά στο ΟΑΚΑ»

Ο Νικ Καλάθης δεν μεμψιμοιρεί για την ήττα του Παναθηναϊκού, στη Μαδρίτη, με την οποία η Ρεάλ έκανε το 2-1 στα πλέι οφ της Euroleague. «Δεν έχουμε απογοητευτεί... Θα μπούμε για να φέρουμε τη σειρά στο ΟΑΚΑ... Από εμάς εξαρτάται και μόνο!» δήλωσε ο γκαρντ των «πρασίνων» στη Euroleague Greece, για το ματς της Παρασκευής (27/4, 22:00).

Ο Νικ Καλάθης δεν μεμψιμοιρεί για την ήττα του Παναθηναϊκού, στη Μαδρίτη, με την οποία η Ρεάλ έκανε το 2-1 στα πλέι οφ της Euroleague. «Δεν έχουμε απογοητευτεί… Θα μπούμε για να φέρουμε τη σειρά στο ΟΑΚΑ… Από εμάς εξαρτάται και μόνο!» δήλωσε ο γκαρντ των «πρασίνων» στη Euroleague Greece, για το ματς της Παρασκευής (27/4, 22:00).

Ο Καλάθης δήλωσε αρχικά: «Σίγουρα από τη στιγμή που γνωρίσαμε την ήττα χάσαμε την ευκαιρία μας, αλλά σε αυτό το σημείο πρέπει να σκεφτούμε την Παρασκευή και την προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να μπούμε μέσα με τη σωστή νοοτροπία, ξέρουμε ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε και θα προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε στο επόμενο ματς».

Ερωτηθείς αν αισθάνεται απογοητευμένος που η Ρεάλ βρίσκεται μία νίκη μακριά από την πρόκριση, απάντησε: «Όχι, δεν έχουμε απογοητευτεί. Κι ούτε νιώθουμε ότι μας έχει πάρει από κάτω. Έτσι είναι το μπάσκετ. Και σίγουρα έχουμε την ομάδα να παίξει την Παρασκευή και να νικήσει. Θα δούμε το ματς στο βίντεο και ειδικά όσα δεν κάναμε στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου. Εκεί τα σκατ…αμε. Σου είπα και πριν. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη και στο τέλος θα μπορέσουμε να νικήσουμε».

Και το επανέλαβε: «Εμείς γνωρίζουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Αν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε, τότε το παιχνίδι της Παρασκευής θα το κερδίσουμε. Θα ξεκουραστούμε λίγες ώρες, θα προπονηθούμε και θα μπούμε στο γήπεδο για να φέρουμε τη σειρά στο ΟΑΚΑ,» ενώ για το μεγάλο σουτ του Κάρολ, είπε: «Σίγουρα ήταν πολύ μεγάλο το σουτ. Τους έφερε μπροστά με πέντε πόντους, αλλά εμείς πρέπει να σκεφτούμε τη δική μας ομάδα. Τι θα κάνουμε από το πρώτο μέχρι και το τέταρτο δεκάλεπτο. Σίγουρα θα γίνουν και λάθη, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να τα περιορίσουμε στο ελάχιστο».

Στην ερώτηση, αν… αντέχει ο ίδιος, απάντησε: «Αυτό κάνω. Παίζω μπάσκετ. Θα είμαι πανέτοιμος την Παρασκευή. Όμως, είναι ομαδική δουλειά. Και ξέρω ότι και οι συμπαίκτες μου θα είναι έτοιμοι. Έχουμε 12 παιδιά που θα είναι έτοιμοι για να παλέψουν και να νικήσουν» ενώ είπε ότι δεν πρέπει να απογοητεύεται ο κόσμος μετά από αυτήν την ήττα: «Βλέπεις και εσύ, βλέπουν όλοι, ότι παλεύουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε τα δύσκολα αυτά παιχνίδια. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην έχουμε κενά διαστήματα στο μυαλό μας με αποτέλεσμα να επηρεαστεί το παιχνίδι μας και στο τέλος θα κερδίσουμε».

Όσο για τα σφυρίγματα των διαιτητών στο 3ο παιχνίδι, ο Καλάθης σχολίασε: «Δεν είναι δουλειά μου να μιλήσω για τους διαιτητές. Ως ομάδα μπορούμε να τους νικήσουμε. Από εμάς εξαρτάται. Θα είναι λάθος να έχουμε νοοτροπία ότι θα μας βοηθήσουν οι διαιτητές εκτός έδρας. Ξαναλέω. Από εμάς εξαρτάται και μόνο!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.