Κουφός: «Δυνατή ομάδα ο Πανιώνιος»

Το εγκώμιο του Πανιωνίου έπλεξε ο Κώστας Κουφός, εν όψει της αναμέτρησης της ομάδας του.

Το εγκώμιο του Πανιωνίου έπλεξε ο Κώστας Κουφός, εν όψει της αναμέτρησης της ομάδας του. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως περιμένει δύσκολο παιχνίδι, ενώ συμπλήρωσε πως παρατήρησε χαλαρότητα στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδα του.

Ο Κουφός τόνισε αρχικά: «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα από τα πιο δύσκολα στο φετινό πρωτάθλημα. Η πορεία, η βαθμολογική θέση και το ρόστερ του Πανιωνίου μαρτυρούν αυτή τη δυσκολία και όταν αγωνίζεται στην έδρα του καταφέρνει να νικάει τα παιχνίδια και μάλιστα χαρακτηριστικά εύκολα, λόγω και της σκληράδας που δείχνει. Ο Πανιώνιος βασίζεται σ’ ένα εξαιρετικό προπονητικό πρόγραμμα και σε συνδυασμό με το πλούσιο ρόστερ που διαθέτει, αποτυπώνεται πως στόχος του είναι η παραμονή του στην πρώτη 4άδα. Χαρακτηριστικό είναι πως διαθέτει 7 ψηλούς, πράγμα το οποίο εμείς μπορούμε να πούμε πως το ζηλεύουμε, καθώς έχουμε 4 ψηλούς και όσο περνάει ο καιρός είναι λογικό να αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα με τραυματισμούς».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Σχετικά με τη δική μας ομάδα, δεν είμαστε τόσο σκληροί τις προπονήσεις, στις οποίες υπάρχει μία σχετική χαλαρότητα. Δεν διακρίνω την φρεσκάδα και την δροσιά που είχαμε τον προηγούμενο καιρό. Τα παιδιά, όμως, είναι λογικό να επιδιώκουν την υστεροφημία τους και τον μπασκετικό τους εγωισμό. Για να είμαστε αυτοί που πρέπει, οι παίκτες πρέπει να υπερβάλουν εαυτό  τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Επίσης, ο Έλληνας κόουτς τόνισε: «Από την άλλη, το θετικό είναι πως θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που έχουμε δείξει και αυτή να είναι ισότιμη με αυτά που έχουμε καταφέρει κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Θεωρώ, πως και στο ματς με τον Πανιώνιο, θα προσπαθήσουμε με νύχια και με δόντια να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, ενδεικτικό της πορείας των δύο ομάδων. Το γήπεδο θα έχει αρκετό κόσμο και πιστεύω να ευχαριστηθεί το μπάσκετ που θα δει. Θετικό είναι πως το ματς της Κυριακής έχει και τηλεοπτική κάλυψη, για να μπορέσει και το κοινό να δει τις προσπάθειες και των δύο συλλόγων».

Από την πλευρά του, ο Νταμίρ Λάτοβιτς υπογράμμισε: «Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό και εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα, με ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ. Επίσης, σίγουρα θα θέλει να πάρει ρεβάνς για την ήττα του στο ματς του α’ γύρου με 10 πόντους διαφορά. Εμείς, όμως, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή τη νίκη. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο κύλησε η προετοιμασία, με σκοπό να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.