Καλαφατάκης: «Χωρίς άγχος κόντρα στον Ολυμπιακό»

Δεν υπάρχει άγχος στις τάξεις του ΚΑΟΔ εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, τόνισε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Δεν υπάρχει άγχος στις τάξεις του ΚΑΟΔ εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, τόνισε ο Γιώργος Καλαφατάκης. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο συγκεκριμένο ματς, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Καλαφατάκης τόνισε χαρακτηριστικά: «Επανερχόμαστε στα επίσημα παιχνίδια μετά την μεγάλη διακοπή που είχαμε, με ένα παιχνίδι γιορτή για την ομάδα και την πόλη. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση όπως διαπιστώσαμε και στο φιλικό που δώσαμε στην Τουρκία, αλλά έχουμε πάλι τρεις τραυματισμούς και δεν ξέρω ποιοι απ’ αυτούς θα μπορέσουν να είναι ακόμη και στον πάγκο την Κυριακή. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι για μας ένα παιχνίδι χωρίς το άγχος του αποτελέσματος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και να το ευχαριστηθούμε εμείς αλλά και ο κόσμος που θα γεμίσει το γήπεδο για άλλη μία φορά. Ο Ολυμπιακός έχει βρει την χημεία του μετά τις αλλαγές παικτών που έκανε. Είναι χαρά να αντιμετωπίζεις μία τόσο ποιοτική και οργανωμένη ομάδα. Θα είναι μία γιορτή για την πόλη μας και μία ευκαιρία για τους παίκτες μου να αποκομίσουν πολλές εμπειρίες αντιμετωπίζοντας παίκτες με μεγάλη ποιότητα».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Χαραλαμπίδης υπογράμμισε: «Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες με μεγάλη εμπειρία και ταλέντο. Για κάθε ομάδα είναι πρόκληση να αντιμετωπίζει τέτοιους αντίπαλους. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι χωρίς το άγχος του αποτελέσματος και θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.