“Star Wars Resistance”: Νέα σειρά κινουμένων σχεδίων από την Lucasfilm

Οι φήμες για την ύπαρξη ενός νέου project με το όνομα "Star Wars Resistance" επιβεβαιώθηκαν με την ανακοίνωση μιας νέας σειράς κινουμένων σχεδίων από την Disney/Lucasfilm.

Οι φήμες για την ύπαρξη ενός νέου project με το όνομα “Star Wars Resistance” επιβεβαιώθηκαν με την ανακοίνωση μιας νέας σειράς κινουμένων σχεδίων από την Disney/Lucasfilm.

To “Star Wars Resistance” ανακοινώθηκε μέσω του StarWars.com, που γράφει ότι η παραγωγή ξεκίνησε για την νέα σειρά κινουμένων σχεδίων σε στυλ anime, που θα ακολουθεί τον νεαρό Kazuda Xiono, έναν νεαρό πιλότο της Resistance με αποστολή να κατασκοπεύσει την όλο κι αυξανόμενη απειλή του First Order.

Η σειρά διαδραματίζεται πριν το “Star Wars: The Force Awakens” και την εμφάνιση τους θα κάνουν γνωστοί χαρακτήρες όπως οι BB-8, Poe Dameron και Captain Phasma (τους οποίους φωνές θα δώσουν οι ηθοποιοί των ταινιών Oscar Isaac και Gwendoline Christie).

Το cast επίσης συμπληρώνουν οι Christopher Sean (Days of Our Lives), Suzie McGrath (East Enders), Scott Lawrence (Legion), Myrna Velasco (Elena of Avalor), Josh Brener (Silicon Valley), Donald Faison (Scrubs), Bobby Moynihan (DuckTales), Jim Rash (Community) και Rachel Butera (Tammy’s Tiny Tea Time). Δημιουργός την σειράς δεν είναι άλλος από τον Dave Filoni (Star Wars Rebels, Star Wars The Clone Wars).

Το “Star Wars Resistance” θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο αρχικά στο Disney Channel των ΗΠΑ κι αργότερα στο Disney XD παγκοσμίως.

Πηγή
: ign.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.